23 juli 2024
Thumbnail voor BTMConference verplaatst door nieuwe coronamaatregelen

BTMConference verplaatst door nieuwe coronamaatregelen

SCHIPHOL – De Business Travel & Mobility Conference die gepland stond voor maandag 22 november wordt afgelast en verplaatst naar februari 2022. Door de oproep van de Nederlandse overheid om vooral thuis te werken heeft een groot aantal bezoekers aangegeven niet naar het evenement te kunnen of mogen komen.


Na inventarisatie van de beschikbaarheid van congreslocatie EXPO Haarlemmermeer en de beschikbaarheid van de sprekers is als nieuwe datum woensdag 16 februari 2022 tevoorschijn gekomen. Mocht die datum in verband met corona nog te vroeg komen dan is er een nieuwe mogelijkheid op 23 maart.

"Het evenement kon in aangepast vorm doorgang vinden, maar het aantal afzeggers is te groot om de gewenste kwaliteit te kunnen bieden aan de aanwezige standhouders", aldus eigenaar Rob Somsen van Reismedia, dat mede-organisator van het evenement is.

“Vrijdag werden de nieuwe maatregelen bekend gemaakt door de Nederlandse overheid. Een dag later heeft medeorganisator Carla van den Berg plannen gemaakt met de congreslocatie. Maandag 15 november hebben we de bezoekers benaderd om te vragen of ze hun deelname konden bevestigen. Het viel op dat met name de grote bedrijven een strikt beleid hanteert om niet naar kantoor te komen en geen zakelijk activiteiten buiten de deur te bezoeken. Het wegvallen van deze groep gaat ten koste van de totale kwaliteit. Om die reden zijn we genoodzaakt uit te wijken naar een andere datum om alsnog een goed event te kunnen organiseren."

Aanmelden
Bezoekers kunnen voor meer informatie en aanmeldingen hier terecht.

Op de Facebook-pagina van Zakenreisnieuws.nl treft u een uitgebreid fotoverslag van het evenement in 2019.