20 juli 2024

Reisbizz team

Velen van jullie hebben ons wellicht al ontmoet tijdens een van onze Society Events, of zijn ons ergens anders tegengekomen. Hoe dan ook, één ding verbindt ons allemaal: onze gedeelde passie voor reizen!

Samen delen wij verhalen van en voor de reisindustie. We streven ernaar om lezers te inspireren met boeiende verhalen, nieuwsberichten en exclusieve interviews met vooraanstaande mensen uit de industrie.

Het team

Hoofdredacteur

Natasja Hoogstede

Natasja heeft onder andere gewerkt voor TUI en KLM, en werkt nu als hoofdredacteur voor Reisbizz.
“Ze zeggen wel eens dat je van je hobby je werk moet maken. Ik heb het omgedraaid. Mijn werk voelt als een hobby nu ik mijn twee grootste passies kan combineren.”

Redacteur

Bram Louws

Redacteur Bram Louws is werkzaam voor de titels Luchtvaartnieuws en Reisbizz. Na te hebben gewerkt voor een krant heeft Bram ervoor gekozen zijn passie achterna te gaan. “De reiswereld heeft me van kleins af aan al getrokken. Wat is er nou mooier dan de wereld ontdekken voor je werk? Ik ben blij en trots dat ik in deze bijzondere branche werkzaam ben.”

Redacteur

Bibi Mol

Bibi werkt als (eind)redacteur voor Reisbizz.nl en Reisbizz Magazine. Haar grote passie voor reizen én liefde voor schrijven komen hier perfect samen. “Het ontdekken van voor mij onbekende plekken in de wereld, vind ik één van de mooiste dingen die er is.”

Verkoopbinnendienst

Melanie Huizer

Melanie riep als klein meisje al tegen de buurvrouw: “Ik neem jouw baan op het reisbureau over!” Uiteindelijk is Melanie inderdaad op het reisbureau terecht gekomen. Na 11 jaar vond ze het tijd voor iets nieuws en heeft ze bij verschillende bedrijven in de reiswereld gewerkt. Binnen Reisbizz doet ze van alles: “Events organiseren, contracten rondmaken, advertenties en banners inplannen en nog meer dingen achter de schermen.” Ze is dus echt onze spin in het web. “Als je eenmaal besmet bent met het virus van de reiswereld, kom je er niet meer uit!”