28 februari 2024

Reisbizz team

Velen van jullie hebben ons wellicht al ontmoet tijdens een van onze Society Events, of zijn ons ergens anders tegengekomen. Hoe dan ook, één ding verbindt ons allemaal: onze gedeelde passie voor reizen!

Samen delen wij verhalen van en voor de reisindustie. We streven ernaar om lezers te inspireren met boeiende verhalen, nieuwsberichten en exclusieve interviews met vooraanstaande mensen uit de industrie.

Het team

Hoofdredacteur

Natasja Hoogstede

Natasja heeft onder andere gewerkt voor TUI en KLM, en werkt nu als hoofdredacteur voor Reisbizz.
“Ze zeggen wel eens dat je van je hobby je werk moet maken. Ik heb het omgedraaid. Mijn werk voelt als een hobby nu ik mijn twee grootste passies kan combineren.”

Redacteur

Claudia Wolswijk

Claudia heeft in diverse commerciële functies binnen de reiswereld gewerkt, onder andere voor D-reizen en Apollo Hotels & Resort. Ze werkt nu naast haar ZRA – ondernemerschap ook als redacteur voor Reisbizz. “Ik sta als zelfstandige in onze branche middenin de doelgroep waar Reisbizz zich op richt. Het is een feestje om de twee takken van sport – het organiseren van reizen en over het vak schrijven- met elkaar te combineren”

Redacteur

Siham Razzouk

Siham Razzouk is werkzaam als redacteur voor Reisbizz, maar voordat ze de journalistiek in ging, heeft ze voor verschillende filialen van TUI gewerkt als reisbureaumedewerker. Na een studie aan de school voor journalistiek is ze aan de slag gegaan als misdaadjournalist, de reiswereld riep echter haar naam.  “Als er iets is waar ik het meest van houd, dan is het wel reizen. En het feit dat ik nu werk als journalist binnen de reisindustrie voelt als een droom die uitkomt.

Redacteur

Bram Louws

Redacteur Bram Louws is werkzaam voor de titels Luchtvaartnieuws en Reisbizz. Na te hebben gewerkt voor een krant heeft Bram ervoor gekozen zijn passie achterna te gaan. “De reiswereld heeft me van kleins af aan al getrokken. Wat is er nou mooier dan de wereld ontdekken voor je werk? Ik ben blij en trots dat ik in deze bijzondere branche werkzaam ben.”

Redacteur

Bibi Mol

Bibi werkt als (eind)redacteur voor Reisbizz.nl en Reisbizz Magazine. Haar grote passie voor reizen én liefde voor schrijven komen hier perfect samen. “Het ontdekken van voor mij onbekende plekken in de wereld, vind ik één van de mooiste dingen die er is.”