22 mei 2024
Thumbnail voor Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao wordt onderdeel van Hilton

Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao wordt onderdeel van Hilton

LIJNDEN – Corendon en Hilton hebben vandaag een franchiseovereenkomst aangekondigd. Het Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao mag vanaf september 2021 gaan werken onder de Hilton merknaam. Na een verbouwing zal het resort de naam Curio Collection by Hilton gaan dragen. Hiermee is de naam Hilton weer aanwezig op het Caribische eiland.


Met de overeenkomst profiteert Corendon van Hilton’s naamsbekendheid en distributiekracht en kunnen bezoekers punten sparen binnen het loyaliteitsprogramma Hilton Honors.

De ondertekening van Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort is een belangrijke mijlpaal voor het merk, aldus Hilton. “Hiermee voegen we het nieuwste All inclusive resort toe aan de Curio Collection, een groeiend portfolio van meer dan honderd unieke hotels en resorts over de hele wereld”, vertelt Jenna Hackett namens Hilton.

Met 399 gastkamers zal het Curio Collection by Hilton het grootste All inclusive resort zijn op het eiland.

Ook Corendon zegt verheugd te zijn om samen te werken met Hilton, laat Atilay Uslu, oprichter van Corendon en eigenaar van hotels op Curaçao, weten.

Tot voor kort beschikte het eiland over een Hilton hotel in het Piscadera gebied. Het betreffende hotel is verbouwd en heeft nu de naam Dreams Curacao Resort, Spa & Casino.