13 oktober 2024
Thumbnail voor E-Business Travel viert 20-jarig jubileum tijdens ‘onvergetelijke’ teamreis naar Split

E-Business Travel viert 20-jarig jubileum tijdens ‘onvergetelijke’ teamreis naar Split

Om het 20-jarig jubileum van e-Business Travel te vieren, dat vanwege de coronapandemie eerder niet mogelijk was, heeft het bedrijf afgelopen weekend een bijzondere reis naar Kroatië gemaakt. “Het ijzersterke en loyale team dat wij hebben, is onze kracht.”

Met bijna het volledige team reisde het zakenreisbureau op vrijdagochtend na een uitgebreide tour op Schiphol met KLM naar Split. Daar werden zij verwelkomd door collega's van de afdeling Group Travel & MICE, die een dag eerder samen met enkele andere medewerkers waren gearriveerd. Zo kon het werk doorgaan en bleef de nooddienst operationeel.

“Bijna 23 jaar geleden zijn we met een klein kantoortje en een handvol medewerkers gestart in Ridderkerk”, zegt Cees Bas, directeur van e-Business Travel. “Door de jaren heen zijn we flink gegroeid en inmiddels hebben we vier disciplines: Corporate, Marine, Group Travel & MICE en HumanitAir. We hebben in die tijd mooie hoogtepunten meegemaakt, maar ook voor uitdagingen gestaan, zoals de aswolk in IJsland en natuurlijk de coronaperiode. We hebben ons er met een ijzersterk, loyaal team altijd doorheen geslagen, dat team is onze kracht. Ik ben er dan ook trots op dat we nu met drie kantoren en ruim 50 medewerkers dit jubileum kunnen vieren in Split.”

Lunch in de zon
De eerste activiteit van de reis was een zonnige, traditionele Dalmatische lunch in de heuvels met uitzicht op Split en de Adriatische Zee. Vervolgens checkte de groep in bij het luxe hotel Ambasador, direct aan zee en op enkele minuten loopafstand van de levendige boulevard van Split. De middag werd gevuld met een verkenning van het Paleis van Diocletianus en een wandeling door de charmante straatjes van de oude stad. De dag werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijk diner.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto's: e-Business Travel

Op zaterdag stond een avontuurlijke dag op het programma. Vier luxe speedboten brachten het team ’s morgens in minder dan een uur naar het eiland Hvar. De woelige zee zorgde voor een spannende tocht met veel gelach aan boord. Eenmaal aangekomen op Hvar stonden kleurrijke Kever Cabrio's klaar om het schilderachtige landschap te verkennen. De route voerde langs olijfboomgaarden en kronkelende bergwegen. Na een smakelijke lunch bij een knus familierestaurant was er tijd om het stadje Hvar te ontdekken. De dag eindigde weer in Split met een diner en een borrel, waarna er tot in de late uurtjes werd gefeest.

Nieuwtje
Tijdens de jubileumreis onthulde e-Business Travel een nieuwtje aan alle medewerkers. “De afdeling Group Travel, Luxury Travel & MICE komt namelijk met een splinternieuw label en de naam en het logo voor dit label werden in Split gepresenteerd. Met het hele team vonden in Split brainstormsessies plaats, om het concept verder uit te werken. Zodra de nieuwe website klaar is, zal het label officieel gelanceerd worden”, aldus Cees Bas.

Carla Bronscheer vertelt over de reis: “Het was een fantastisch weekend, waarin we heel veel gelachen hebben, maar ook hard gewerkt en collega’s elkaar echt beter hebben leren kennen. Bovendien was het leuk om onze collega’s van Group Travel & MICE aan het werk te zien; je realiseert je nu pas hoeveel werk er komt kijken bij het organiseren van zo’n groepsreis. Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht, wat een organisatie.”  

Op zondag, na een uitgebreid ontbijt, vloog het team met koffers vol herinneringen, verhalen en foto’s terug naar Nederland. “De reis bleek een weekend vol avontuur, teamspirit en plezier te zijn en bood een prachtige manier om deze mijlpaal gezamenlijk te vieren”, sluit Bronscheer af.