19 mei 2024
Thumbnail voor Holland America Line verlengt flexibel annuleringsplan

Holland America Line verlengt flexibel annuleringsplan

ROTTERDAM - Holland America Line verlengt de boekingsdatum van het flexibele annuleringsplan ‘Boek met vertrouwen’ tot 31 mei 2022. De cruisemaatschappij breidde al eerder de voorwaarden uit tot cruises die vertrekken tot 30 september 2022.


Het ‘Boek met vertrouwen’ annuleringsplan houdt in dat gasten die een nieuwe boeking maken voor 31 mei 2022 voor routes die vertrekken op of voor 30 september 2022, deze kunnen annuleren ongeacht de reden. Zij krijgen dan een toekomstige cruise krediet (Future Cruise Credit) ter hoogte van de annuleringskosten. Annuleringen moeten tot 30 dagen voor vertrek worden gemaakt.

“We willen dat onze gasten met een gerust hart hun zomercruise vakantieplannen kunnen maken. Door de datum te verlengen waarop onze gasten hun cruise kunnen boeken onder onze ‘Boek met vertrouwen’, kunnen ze profiteren van een aantal geweldige tijdelijke speciale aanbiedingen met de gemoedsrust dat als ze hun plannen wijzigen, ze nog steeds een cruise op een andere datum kunnen maken”, aldus Beth Bodensteiner, Holland America Line's Senior Vice President en Chief Commercial Officer.

Voor extra geruststelling kan de annuleringsbescherming van Holland America Line worden aangeschaft. Met dit annuleringsplan kunnen gasten tot 24 uur voor vertrek de cruise annuleren, en ontvangen zij 80 procent van de totale kosten terug.