21 mei 2024
Thumbnail voor Judith de Baar terug in de Smile Society Top 100, Sunny Cars gaat met haar in gesprek

Judith de Baar terug in de Smile Society Top 100, Sunny Cars gaat met haar in gesprek

Judith de Baar is terug in de Smile Society Top 100. De lijst bevat 100 reistagenten die het afgelopen kwartaal de meeste autohuurboekingen bij Sunny Cars hebben gemaakt. Met haar vijfentwintig jaar ervaring binnen Travel Service Best kent ze het autohuurproduct op haar duimpje. Reden voor Manon Prins, trade marketeer bij Sunny Cars, om met Judith in gesprek te gaan.


Je werkt al 25 jaar bij Travel Service Best. Wat maakt het werk zo leuk?
“Je bent elke dag bezig met het samenstellen van verschillende reizen. Ik heb zelf een grote passie voor reizen en doe mijn werk dan ook met veel plezier. Met als hoogtepunt dit jaar dat ik op 1 april vijfentwintig jaar in dienst was bij Travel Service Best. Hier hebben mijn collega’s een leuke happening van gemaakt en veel klanten zijn op de hoogte gesteld. Dit was voor mij een superleuke verrassing.”

Heb je enig idee hoe je dit kwartaal zoveel huurauto’s hebt geboekt?
Wij merken dat onze klanten meer willen ontdekken en ook meer geld te besteden hebben. Het aanbieden van autohuur gaat hierdoor gemakkelijker. Het lijkt wel of klanten hun vakantie aan het inhalen zijn, want er zijn ook steeds meer families met opa, oma, kinderen en kleinkinderen die gezamenlijk een mooie vakantie boeken.

Nu je in de lijst staat, geeft het jou een extra drive om dit vast te houden?
Ik vind het heel leuk dat ik in de Smile Society Top 100 sta. Diverse collega’s van mij staan er ook elk kwartaal in dus het is fijn dat ik mag aansluiten. Ik ga dan ook zeker proberen om dit vast te houden. Autohuur is bij ons een focusproduct, dus we doen dit echt samen met het team.

Wil je meer lezen van het gesprek tussen Judith de Baar en Manon Prins? Lees dan het volledige artikel in de nieuwste Reisbizz Magazine