2 juli 2024
Thumbnail voor Meld je aan voor het jaarlijkse Live To Travel Event

Meld je aan voor het jaarlijkse Live To Travel Event

VIANEN - Over iets minder dan twee weken organiseert Live To Travel het jaarlijkse Live To Travel B2B-Event. Op woensdag 27 september kunnen reisagenten – onder het genot van een hapje en drankje – kennis opdoen over verschillende bestemmingen van de touroperator.


“Het jaarlijkse evenement is voor iedereen die vertrouwd is met de producten van Live To Travel een mooie mogelijkheid om zijn of haar kennis bij te schaven”, aldus Eveline de Waal namens de touroperator. “Voor wie Live To Travel nog niet kent, is dit de uitgelezen kans kennis te maken met wie we zijn, wat we doen en waarom we de beste keuze zijn voor jullie reizen naar Afrika, de Caraïben, de Indische Oceaan en Oceanië.”

Het B2B-event vindt dit jaar plaats in het Van der Valk hotel in Vianen en bestaat uit twee delen: een middag- en avondprogramma. Vanwege grote belangstelling biedt de touroperator het middagprogramma op wachtlijst aan. Het team van Live To Travel belooft de deelnemers kans op mooie prijzen. Het programma van het event ziet er als volgt uit:

  • Een drietal productopleidingen van 14.00 uur tot 17.00 uur: Namibië & Botswana, Tanzania & Zanzibar en Mauritius
  • Avondprogramma van 17.00 uur tot 22.00 uur (inclusief diner buffet)

Reisagenten kunnen zich aanmelden via deze link