22 mei 2024
Thumbnail voor Montreal en Toronto: voor elk wat wils

Montreal en Toronto: voor elk wat wils

Canada staat bekend als een vriendelijk en gastvrij land. Het zal daarom geen verrassing zijn dat de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada niet alleen rechtstreeks van Amsterdam naar Toronto en Montreal vliegt, maar ook handige aansluitende vluchten verzorgt.

Air Canada biedt dagelijks rechtstreekse vluchten aan van Amsterdam (AMS) naar Toronto (YYZ) en Montreal (YUL). Als twee van levendigste en meest dynamische steden in Noord-Amerika, horen deze bestemmingen thuis op de wensenlijst van elke reiziger. 

Montreal: mix van culturen
De op een na grootste stad van Canada, Montreal, is een aantrekkelijke kosmopolitische Europese en Noord-Amerikaanse mix. Deze levendige stad is overspoeld met Franse, Engelse en andere culturele invloeden. Montreal werd in 1642 opgericht en is beroemd om zijn fantastische keuken en ouderwetse charme, zijn vele festivals, actieve nachtleven, culturele diversiteit en een uitgesproken 'joie de vivre'-sfeer die kenmerkend is voor Quebec. 

Toronto: voor elk wat wils
Toronto is de op drie na grootste stad in Noord-Amerika en wordt vaak de stad met de meest diverse culturen ter wereld genoemd. In deze stad is een hoop te zien en te doen voor reizigers, zoals genieten van een cocktail op de patio in een van de hippe buurten, door de stijlvolle winkels neuzen in het centrum, de vele groene parken en ravijnen ontdekken, of de metro pakken om een avondje uit te gaan of te genieten van een van de vele opties voor entertainment. Van clubs, theaters en bioscopen tot live muziek, professionele sportwedstrijden of een spannend ritje naar de top van de CN Tower, Toronto heeft voor iedereen wat wils.

Lees meer over Air Canada en haar hubs in het Reisbizz Magazine.