22 mei 2024
Thumbnail voor MSC cruises lanceert nieuwe brand campagne

MSC cruises lanceert nieuwe brand campagne

MSC Cruises heeft afgelopen maandag een nieuwe campagne met de titel “For a greater beauty” gelanceerd. Informatie en (media)tools zijn woensdag naar alle partners waarmee rederij MSC samenwerkt verstuurd.


Volgens MSC vertelt de campagne "een verhaal van schoonheid dat de ontdekking van bewuster cruisen moet stimuleren." MSC schrijft hierover op haar website: "We zetten ons volledig in om ons steentje bij te dragen aan het aanpakken van de klimaatverandering en het bevorderen van de biodiversiteit in de oceanen. We zijn vastbesloten om onze overgang te versnellen naar een netto nul-uitstoot van onze maritieme activiteiten in 2050."

In 2022 heeft MSC haar eerste schip op LNG te water gelaten. LNG, Liquified Natural Gas, is een milieuvriendelijk alternatief op scheepsbrandstof. "Een mijlpaal op deze belangrijke reis welke nu ondersteund zal worden door de campagne", aldus de rederij. Tijdens de campagne zal MSC met haar schepen te zien zijn op televisie, in de (print) media en op digitale & sociale media in meer dan 30 landen.