18 april 2024
Thumbnail voor Onderdompelen in het Caribbean-gevoel bij Curaçao Marriott Beach Resort

Onderdompelen in het Caribbean-gevoel bij Curaçao Marriott Beach Resort

WILLEMSTAD - Aan de kust van de blauwe Caribische zee op Curaçao ligt het luxe 5-sterren hotel Curaçao Marriott Beach Resort. Het hotel staat bekend om zijn service en uitstekende ligging aan de zandbaai Piscadera Bay. In de Caribbean Special van Reisbizz Magazine licht Curaçao Marriott Beach Resort toe waarom dit hotel wellicht de juiste keuze is voor je volgende bestemming.


Direct aan de Caribische zee
"Wie wil er in de Caribbean nu niet direct aan zee verblijven? Bij binnenkomst krijg je meteen het Caribbean-gevoel. De eerste aanblik als je de lobby betreedt is met de oogverblindende zee. De ruim opgezette lounge is het bruisende middelpunt van het hotel. De passaatwind heeft hier vrij spel waardoor de tropische hitte heerlijk aanvoelt."

Vijf sterren gastvrijheid
"Uiteraard is de service spik en span, zoals je dat van een luxe vijf sterren hotel mag verwachten, maar wel één met een inspirerende Caribbean touch. Of je nu een kamer hebt geboekt, een drankje komt drinken of een maaltijd nuttigt met je partner of vrienden, iedereen is hier welkom. Gastvrijheid staat bij ons te allen tijde centraal."

Luxe kamers
"Mooie, ruime en lichte kamers met frisblauwe kleurtinten, grote ramen en een balkon. Slapen doe je hier in een strak opgemaakt bed met spierwitte, knisperende lakens. De badkamers zijn heerlijk comfortabel en de kamers beschikken over onder andere een minikoelkast, een (laptop)kluis en een Nespresso-apparaat."

Wil je meer lezen over Curaçao Marriott Beach Resort en wat een vakantie op het resort luxe maakt? Lees dan het hele artikel in de Caribbean Special van Reisbizz Magazine.