13 oktober 2024
Thumbnail voor Pascal Driever: Holland America Line is een echte bestemmingsspecialist

Pascal Driever: Holland America Line is een echte bestemmingsspecialist

Holland America Line heeft voor het seizoen van 2025 mooie plannen in het verschiet, onder andere voor de Noord-Europa cruises. In de Reisbizz Society printuitgave van Reisbizz Magazine gaan we in gesprek met Pascal Driever, Director of Sales EMA en LAC. “We worden vaak geroemd om onze unieke vaarroutes.”

Holland America Line heeft tijdens het seizoen 2025 van mei tot oktober maar liefst twee schepen vanuit Nederland varen met vertrek en aankomst Rotterdam. “Het allernieuwste schip de Rotterdam maakt voornamelijk rondreizen van een week naar de Noorse Fjorden. De Nieuw Statendam, die identiek is aan de Rotterdam, maakt tweeweekse rondreizen vanuit Nederland naar o.a. de Noorkaap, IJsland, Baltische staten en Engeland/Ierland.”

Pascal stelt dat Holland America Line als geen ander de unieke bestemmingen weet te vinden. “We staan bekend als een echte bestemmingsspecialist en worden vooral geroemd door onze unieke vaarroutes”, vertelt hij trots. HAL bezoekt alle zeven continenten in de wereld en blijft vaak langer op een bestemming. “Soms met een overnachting aan boord in bepaalde havens zodat er meer tijd is deze te ontdekken. Daarnaast ontbreekt het op de schepen zelf aan niets.”

Lees meer over de plannen van HAL voor het seizoen van 2025 in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.