24 mei 2024
Thumbnail voor Prijsvrij laat keuze vakanties aan de klant

Prijsvrij laat keuze vakanties aan de klant

DEN BOSCH - Reisorganisatie Prijsvrij Vakanties laat, voor reizen onder haar eigen merk Sunmix, de keuzevrijheid aan de klant. "Indien klanten willen afreizen dan kan dat. Zo niet dan faciliteren we de mogelijkheid tot omboeken en eveneens de optie van volledige restitutie", meldt CEO Marc van Deursen.


“Een groot deel van onze klanten heeft de wens om toch op vakantie te gaan. Ze zien de ontwikkeling in Nederland die niet beter is dan de bestemmingen waar ze heen gaan”.

De overheid heeft diverse populaire zonbestemmingen als de Spaanse Eilanden, het vasteland van Portugal en Cyprus code oranje gegeven. "Het gaat hierbij om een aangescherpt reisadvies waarmee zij reizigers adviseren om goed voorbereid op reis te gaan en zich bewust te zijn van de eventuele risico's. Het is een advies, geen reisverbod. Transavia vliegt bijvoorbeeld gewoon door en dat is veelal de airline waarmee we onze klanten naar de bestemmingen brengen. Ook hoteliers staan klaar om hun gasten met open armen te ontvangen”, aldus van Deursen.

“De chaos en onduidelijkheid vanuit de overheid die nu is ontstaan, zorgt er wel voor dat we qua communicatie niet aan onze eigen kwaliteitsnormen kunnen voldoen. Daar balen we
allemaal enorm van. Gelukkig springen onze nieuwe collega's van D-reizen bij en beginnen we daar langzaam maar zeker het effect van te zien. Die nieuwe samenwerking is een mooie lichtpuntje in deze wederom dramatische zomer", besluit de ondernemer.