18 oktober 2024
Thumbnail voor Reisagenten ‘daten’ met reisorganisaties tijdens Travel Dates in Rotterdam

Reisagenten ‘daten’ met reisorganisaties tijdens Travel Dates in Rotterdam

ROTTERDAM - In het Fletcher Hotel op Rotterdam The Hague Airport vond gisteravond deel twee (van drie) van de Travel Dates plaats. Na een Italiaans buffet en ‘bijkletstijd’ werden zo’n zeventig reisagenten geïnformeerd en geïnspireerd door verschillende leveranciers. Reisbizz nam wederom een kijkje.


Tijdens de Travel Dates kunnen reisprofessionals ‘daten’ met verschillende reisorganisatoren. Hierin delen zij alle ins en outs over hun product. Eén van de initiatiefnemers van Travel Dates, Paul Backer, liet al eerder weten zeer te spreken te zijn over het concept. “Tijdens de coronacrisis is er een fijn contact tussen deze reisondernemers ontstaan. We belden elkaar regelmatig hoe we met lastige vraagstukken om moesten gaan. En al zijn we concurrenten, voelt het veel meer als collega’s.”

De reisagenten werden bijgepraat door Avila Reizen, Buro Scanbrit, De Jong Intra, Fly to the West, Special Traffic, Style in Travel, Sunair Vakanties, Travel Trend en Weg van de massa. Volgende week zijn de Travel Dates in Eindhoven.

Foto’s van de avond zijn te vinden op onze Facebookpagina: