21 oktober 2024
Thumbnail voor Reisbizz Society Goud-partners in de spotlight: Live to Travel, Sunair Vakanties en Iberostar Hotels & Resorts

Reisbizz Society Goud-partners in de spotlight: Live to Travel, Sunair Vakanties en Iberostar Hotels & Resorts

In de speciale editie van Reisbizz Magazine zetten we onze partners van de Reisbizz Society volop in de spotlight. Vandaag laten we goud-partners Live to Travel, Sunair Vakanties en Iberostar Hotels & Resorts aan het woord.

Live to Travel | Remy Datema ging voor Live to Travel op studiereis naar Australië.
De reis ging van Darwin, langs verschillende nationale parken, naar Cairns. “Onze studiereis, die werd verzorgd door Australian Tourism & Singapore Airlines, begon in Darwin”, vertelt Remy. “Vanuit Darwin reden we naar de nationale parken Kakadu, Katherine/Nitmiluk en Litchfield. Ik was zelf nog nooit in deze regio geweest, dus het voelde goed om hier te zijn en om te zien hoe verschillend deze parken zijn. Daarna vlogen we van Darwin naar Cairns waar we drie nachten verbleven. Vanuit Cairns hebben we verschillende activiteiten ondernomen.”

Remy heeft tijdens de trip absoluut niet stilgezeten, zo vertelt hij. “In het Northern Territory maakten we verschillende hikes, waaronder naar een paar schitterende en afgelegen watervallen. Daarnaast verbleven we op privé-terrein bij een lodge in Kakadu waarbij we een hike maakten langs verschillende schilderingen op rotsen van de Aboriginals. Lees in het artikel meer over wat Remy allemaal heeft meegemaakt in Australië.

Sunair Vakanties | Cindy Vermeulen en Tanja Smit vormen samen het Sunair Vakanties-groepsreizenteam. In drukke periodes worden ze ondersteund door Annette Oorschot en de inkopers van diverse bestemmingen. Reisbizz gaat in gesprek met Cindy en Tanja.
Tanja werkt ruim twee jaar op de groepsreizenafdeling. Ze is sinds 1991 werkzaam in de reisbranche en heeft ervaring opgedaan bij Holland International en Airtrade. Cindy is haar loopbaan begonnen in 1995 bij Boer & Wendel en heeft heel veel reisbureau ervaring opgedaan bij onder andere VakantieXperts en D-reizen. Nu is ze alweer een jaar een vaste kracht van de groepsreizenafdeling. “We vormen samen een sterk team. Tanja haar specialisme is haar uitgebreide IATA-kennis en ik weet inhoudelijk veel van de steden”, vertelt Cindy.

Wat zijn de grootste verschillen in het samenstellen van een groepsreis t.o.v. een individuele reis?
“Individuele reizen zijn makkelijker samen te stellen, vooral via SJORS. Alles voor een groepsreis is maatwerk en wordt apart aangevraagd, zowel het verblijf als het vervoer en daar waar nodig ook het programma. Geen enkele reis is hetzelfde en standaard offertes zijn er niet”, aldus Tanja. Het hele interview lees je via de link.

Iberostar Hotels & Resorts | Iberostar Hotels & Resorts ligt drie bijzonder accomodaties uit
“Uit recente cijfers blijkt dat maar liefst 64 procent van de winterboekingen door gasten uit de Benelux gericht is op de zonzekere Canarische Eilanden. Dit is geen verrassing, gezien het aangename klimaat dat deze eilanden het hele jaar door te bieden hebben. De combinatie van zon, zee, rust en cultuur maakt de Canarische Eilanden de perfecte winterzonbestemming. Binnen deze regio speelt Iberostar Hotels & Resorts een prominente rol met luxueuze hotels en resorts die inspelen op verschillende vakantiebehoeften”, aldus Iberostar.

Iberostar ligt drie bijzondere accommodaties uit. "Het luxe vijfsterrenresort Iberostar Selection Anthelia ligt aan de Costa Adeje in Tenerife. De uitmuntende service en de directe ligging aan zee maken dit resort de perfecte uitvalbasis voor rust en luxe. Klanten genieten hier van uitgebreide wellnessfaciliteiten en een gastronomisch aanbod dat elke fijnproever zal bekoren. Voor wie zoekt naar een ultieme relaxervaring, is dit de ideale bestemming. Dit hotel staat al meer dan tien jaar in de Top 10 van beste All inclusive hotels in Spanje volgens de Travelers’ Choice Awards van Tripadvisor." Nog twee resort zien? Lees snel verder in Reisbizz Magazine.