9 mei 2024
Thumbnail voor Sunweb en Mitsis Hotels & Resorts verstevigen exclusieve samenwerking

Sunweb en Mitsis Hotels & Resorts verstevigen exclusieve samenwerking

ROTTERDAM - Sunweb en Mitsis Hotels & Resorts hebben besloten om hun exclusieve samenwerking te verstevigen. Voor het aankomende zomerseizoen kunnen klanten van Sunweb hierdoor opnieuw terecht in een van de zeven aangeboden Mitsis Hotels & Resorts voor een vakantie naar de Griekse zon.


Sunweb werkt al een aantal jaar samen met Mitsis Hotels & Resorts. Volgens Sunweb staan de Griekse hotelketen bekend om hun uitstekende service, uitgebreide faciliteiten en de ligging van de accommodaties op Rhodos, Kos en Kreta.

Exclusiviteit
Tim Van Den Bergh, Director Sun & Beach Holidays bij Sunweb Group, is blij met de voortzetting van de samenwerking: “De Mitsis hotels zijn erg populair onder onze klanten. We waren verrast dat deze hotels ook boekbaar waren via een andere reisorganisatie, wat alleen maar tot verwarring zou leiden bij de klant. We zijn dan ook trots dat we opnieuw exclusiviteit geven aan dit strategische partnership met Mitsis Hotels & Resorts, zodat we onze klanten een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.”

Voor het zomerseizoen van 2023 zijn Norida, Summer Palace en Family Village in Kos, Alila en Faliraki in Rhodos en Laguna en Cretan Village in Kreta exclusief te boeken bij Sunweb. Ook de andere Mitsis hotels kunnen bij Sunweb geboekt worden.

Uitbreiding aanbod
Vanaf 2024 wordt het exclusieve aanbod verder uitgebreid tot een totaal van veertien accommodaties van de Griekse keten. De andere Mitsis hotels zijn ook te boeken bij Sunweb. Deze zomer hebben de klanten van Sunweb de mogelijkheid om te vertrekken naar de Griekse bestemmingen vanaf Brussel, Eindhoven, Düsseldorf, Köln/Bonn, Schiphol, Weeze en Rotterdam.