23 mei 2024
Thumbnail voor TUI komende winter met eigen Dreamliner naar Zanzibar en Kenia

TUI komende winter met eigen Dreamliner naar Zanzibar en Kenia

TUI gaat komende winter een combinatievlucht van Zanzibar en Kenia aanbieden met een eigen Boeing 787 Dreamliner. De reisorganisatie ziet een ongekend grote populariteit voor Zanzibar en hoopt met de combinatievlucht de aanhoudende vraag te voorzien van een passend aanbod.

De vluchten worden op maandag en donderdag uitgevoerd met het schema: Amsterdam – Zanzibar – Mombassa – Amsterdam. De Dreamliner biedt een Economy, Comfort en Deluxe mogelijkheid aan boord. Het aanbod zal bestaan uit pakketreizen voor strandvakanties, diverse safari tours, rondreizen en ticket only. 

“Zanzibar is de afgelopen jaren uitgeroeid tot een reizigerslieveling en heeft een enorme groei doorgemaakt. Het is niet alleen het eiland zelf met de combinatie van oogverblindende stranden, de historie en cultuur van Stone Town en de verwelkomende bevolking. Ook het kleine tijdsverschil van 2 uur, maakt een reis naar Zanzibar aantrekkelijk”, aldus TUI. Volgens de reisorganisatie is de grote bonus de nabijheid van de wildparken op het vasteland van Tanzania. “Je kunt een strandverblijf combineren met een safari van één of meer dagen, je bent er al binnen een half uur vliegen.” TUI biedt eigen accommodaties zoals RIU Jambo, RIU Palace Zanzibar en TUI Blue Bahari Zanzibar.