19 juli 2024
Thumbnail voor IJsland en Noord-Amerika in één reis met PLAY airlines 

IJsland en Noord-Amerika in één reis met PLAY airlines 

Droom je van een reis die je niet alleen naar het bruisende Noord-Amerika brengt, maar je ook laat genieten van het betoverende IJsland? PLAY airlines maakt deze droom werkelijkheid! Als low-cost luchtvaartmaatschappij uit IJsland biedt PLAY reizigers de unieke kans om zonder extra kosten een stopover te maken in IJsland. Hierdoor kun je twee landen in één reis ontdekken en krijg je het beste van beide werelden.

​​Pay less, PLAY more!
Meer geld overhouden op je bestemming? PLAY airlines maakt dit mogelijk dankzij het streven om reizen betaalbaarder te maken. PLAY benadrukt operationele perfectie en is trots op een indrukwekkende 83% on-time performance in 2023. Door voor PLAY te kiezen, geniet je van een veilige en betrouwbare reis en bespaar je op vliegtickets, wat betekent dat je meer te besteden hebt op bestemming. Of simpel gezegd: Pay less, PLAY more!

Ontdek bijzonder IJsland
De stopovers maken gebruik van het hub-en-spoke model van de luchtvaartmaatschappij, waarbij alle vluchten via IJsland worden verbonden. De stopovers van PLAY stellen jou in staat om tot 10 dagen in IJsland te verblijven en de ongelooflijke natuurwonderen van het land te ervaren. IJsland is het hele jaar door een perfecte bestemming, en dit is waarom: de zomermaanden zijn ideaal voor het spotten van walvissen, gletsjerwandelingen, en het bezoeken van watervallen. De middernachtzon versterkt het zomerse gevoel, aangezien de zon slechts drie uur per dag ondergaat. Kies je liever voor een trip naar IJsland in de winter? Dan heb je een grote kans om het adembenemende Noorderlicht te zien, een spectaculair natuurverschijnsel. Verken tijdens de wintermaanden de magische bevroren watervallen, ijsgrotten en besneeuwde vulkanische landschappen.

Amsterdam naar IJsland en verder
Via de hub in IJsland verbindt de low-cost carrier Amsterdam onder andere met Baltimore, Boston, New York en Washington DC in de Verenigde Staten en Toronto in Canada. PLAY airlines maakt het gemakkelijk om deze unieke ervaringen in IJsland te combineren met een reis naar Noord-Amerika. Bezoek bijvoorbeeld de dynamische stad Toronto in Canada. Van de iconische CN Tower, natuurlijke wonderen tot de spectaculaire Niagara Falls, Toronto biedt voor ieder wat wils. Of vlieg door naar New York City, een stad vol verrassingen met een scala aan fascinerende bezienswaardigheden. Denk hierbij aan de High Line, een verhoogd park gebouwd boven de straten van Manhattan. Voor een dosis geschiedenis en avontuur moet je op Roosevelt Island zijn. Met de mix van cultuur, natuur en iconische landmarks, is New York een bestemming die op ieders bucketlist zou moeten staan. De combinatie van een bezoek aan deze bruisende metropool met een reis naar het betoverende IJsland, vormen de ultieme droomvakantie.

PLAY airlines voerde haar eerste vlucht uit in juni 2021 en beschikt over een moderne vloot van 10 Airbus A320/321NEO's, waarvan de gemiddelde leeftijd bijna drie jaar bedraagt.

Zie voor meer informatie: flyplay.com.