24 juni 2024
Thumbnail voor Airtrade komt naar het Reisbizz Festival: ‘Vooral leuk om elkaar na de zomer weer te zien’

Airtrade komt naar het Reisbizz Festival: ‘Vooral leuk om elkaar na de zomer weer te zien’

HILVARENBEEK - Zondag 3 september vindt het Reisbizz Festival plaats. Marco van Erp Taalman Kip is daar namens Airtrade ook bij. "Wij zijn continue in ontwikkeling om ons boekingsplatvorm FareFinder verder te ontwikkelen. Dit is een doorlopend proces. Op dit ogenblik hebben wij een traject ingezet waar meerdere nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld over een langere periode. We zullen hier tijdens het festival meer over vertellen."


Gedurende de ochtend neem je als reisagent deel aan verschillende workshops gegeven door onze partners. In de middag geniet je samen met je eventuele introducees van de Beekse Bergen. Wandel lekker rond, of ontdek de wereld van de Beekse Bergen met je eigen auto (houd rekening met ca. 1 uur voor deze eigen auto safari).

De aanwezige partijen tijdens dit event zijn verschillende Reisbizz Society partners. Naast het volgen van de workshops is het ook mogelijk om rustig één op één bij te praten. In de stands van de verschillende deelnemers is er aandacht voor productpresentaties, zodat je op één dag zoveel mogelijk informatie tot je kunt te nemen. Airtrade is één van de partners tijdens het Reisbizz Festival en zal je op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes van het bedrijf.

Borrel
In de loop van de middag staat er een gezellige borrel in festivalsfeer op de planning waar onze partners tot jouw beschikking staan. Er is tevens een infogame zodat je helemaal op de hoogte bent van het laatste productnieuws en kun je daarbij ook nog eens leuke prijzen winnen.

Kortom: een festival dat je niet wil missen! TUI en RIU zijn de hoofdpartners van deze unieke dag.

Wil jij er ook bij zijn op zondag 3 september tijdens het Reisbizz Festival in Safaripark Beekse Bergen? Zo ja, dan kun je je vanaf heden inschrijven.

Programma

  • 09.30-10.00 uur Ontvangst van de reisagent (only) in het eventcenter van Beekse Bergen met koffie/thee en wat lekkers (verplichte aanwezigheid reisagent). De koffie wordt aangeboden door onze partner Live to Travel. De introducees verkennen de Beekse Bergen alvast in de ochtend.
  • 10.00-10.15 uur Welkomstwoord door Reisbizz en korte presentaties door hoofdpartners: TUI en RIU
  • 10.15-11.45 uur Workshops door de partners
  • 11.45 uur Reisagenten worden per safaribussen naar de entree van Beekse Bergen gebracht (ca. 750 m) en kunnen hier evt. bij hun introducees aansluiten
  • 15.00-17.00 uur (niet verplichte, maar wel heel gezellige) borrel in festivalstijl voor iedereen, jong en oud.
  • 16.30 uur Prijsuitreiking (Zie onze socials voor de grootste prijzen die te winnen zijn)
  • 17.00 uur Einde programma