18 april 2024
Thumbnail voor Bijzondere boekingsactie Sunny Cars: rijd jij deze zomer gratis in een cabrio?

Bijzondere boekingsactie Sunny Cars: rijd jij deze zomer gratis in een cabrio?

Sunny Cars lanceert een bijzondere boekingsactie. Met de actie van de autoverhuurspecialist maken vijf reisagenten kans om een weekend in een bijzondere Volkswagen T-Roc Cabrio rond te rijden. "Raad jij waar de T-Roc staat?"

Vanaf 8 april tot en met 16 juni deelt Sunny Cars elke twee weken een foto van de cabrio op de Facebookpagina van het salesteam en in de nieuwsbrief. “Raad jij waar de T-Roc staat? Dan maak je kans op het weekendje cabrio rijden.” Om in aanmerking te komen, hoef je naast het raden van de locatie nog maar één ding te doen, aldus Sunny Cars. “Dat is minimaal twee huurauto’s reserveren in de actieperiode.”

"De Sunny Car trekt op de weg al veel de aandacht, maar ook op de beurzen waar wij deel aan nemen", vertelt Fieneke van Heusden-Bosters (Accountmanager Retail & ZRA’s). “Regelmatig kregen wij de vraag of deze auto ook te huur is. Dat is hij helaas niet, maar genoeg reden voor ons om er een leuke campagne omheen te bedenken.”

Iedereen mag meedoen
Deelname is voor iedereen die Sunny Cars verkoopt, of je nu werkt als reisagent, in de zakelijke tak van de branche of bij een touroperator. De enige voorwaarde is dat je woonachtig bent in Nederland en dat je in het bezit bent van een Nederlands rijbewijs.