21 mei 2024
Thumbnail voor Brussels Airlines biedt in samenwerking met Sunweb pakketreizen aan

Brussels Airlines biedt in samenwerking met Sunweb pakketreizen aan

ZAVENTEM - Brussels Airlines en Sunweb verstevigen hun commerciële samenwerking. Daarbij zijn pakketreizen van de touroperator voortaan ook te boeken via een link op de website van de Belgische luchtvaartmaatschappij. Het is voor het eerst dat Brussels Airlines op deze manier pakketreizen aanbiedt.


Het nieuwe tabblab ‘pakketreizen’ heeft een prominente plek op de homepage van Brussels Airlines, naast ‘boek een vlucht’, ‘boek een hotel’ en ‘huur een auto’. Volgens Frederic Dechamps, Senior Director Sales Belgium van moederbedrijf Lufthansa Group, kan Brussels Airlines op deze manier een grote meerwaarde bieden aan klanten.

Tim van den Bergh, International Director Brand & Communications van Sunweb Group, is trots op de samenwerking met Brussels Airlines. “De samenwerking geeft Belgische vakantiegangers de gelegenheid om binnen heel Europa mooie bestemmingen te ontdekken.”

Op de nieuwe Sunweb-webpagina waar vanaf de site van Brussels Airlines naar wordt gelinkt zijn meer dan duizend zonvakanties terug te vinden, onder meer naar Portugal, Griekenland, Spanje en Italië. Het gaat om het volledige aanbod van Sunweb; ook vluchten die worden uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen zijn boekbaar. Daarnaast behoren skivakanties tot het aanbod.

De vakanties die Sunweb aanbiedt zijn inclusief garantie op repatriëring. Om extra zekerheid te bieden zijn een geld-terug-garantie en omboekgarantie van kracht.