7 september 2024
Thumbnail voor Brussels Airlines en ML Tours versterken samenwerking voor vluchten tussen Brussel en Marokko

Brussels Airlines en ML Tours versterken samenwerking voor vluchten tussen Brussel en Marokko

BRUSSEL - Brussels Airlines is een strategische samenwerking aangegaan met ML Tours, een reisorganisatie gespecialiseerd in vluchten van België en Nederland naar Marokko. De overeenkomst loopt tot 2025 en omvat vluchten tussen Brussel en Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger.


De vluchten tussen Brussel en de laatste drie steden zijn hoofdzakelijk lijnvluchten in het zomerseizoen. De verbinding Brussel-Al Hoceima wordt het hele jaar door als chartervlucht uitgevoerd. De overeenkomst heeft een omvang van 175.000 zitplaatsen. “Deze samenwerking versterkt nogmaals de positie van Brussels Airlines op de markt voor vrijetijdsreizen en draagt bij tot onze langetermijnstrategie in dit segment”, zegt Greet Vandebos, Head of Leisure Sales bij de airline.

Brussels Airlines en ML Tours werken al langer samen om vluchten naar het noorden van Marokko aan te bieden. “Deze samenwerking heeft nu geleid tot een meerjarige overeenkomst die beide partijen meer zekerheid biedt over de capaciteit in de komende drie jaar”, stelt Yavuz Kara, CEO van ML Tours. “De overeenkomst is vooral relevant voor Belgische klanten, maar ook voor Nederlandse reizigers. We weten dat zij steeds vaker gebruik maken van het vluchtaanbod vanuit Brussel.”