16 september 2024
Thumbnail voor Buro Scanbrit: ‘Binnen 3 uur in Fins Lapland, perfect voor een weekend of midweek’

Buro Scanbrit: ‘Binnen 3 uur in Fins Lapland, perfect voor een weekend of midweek’

Buro Scanbrit breidt haar winteraanbod verder uit, met directe vluchten van Transavia die je in slechts drie uur naar Fins Lapland brengen. "Deze snelle verbinding maakt het de ideale bestemming voor een weekendje weg of een midweek vol avontuur." Daarnaast biedt de touroperator ook weer reizen aan naar IJsland. Michel Houmes, Manager Retail & New Business, vertelt over de bestemmingen en de uitbreiding van het aanbod in Reisbizz Magazine.  

“In de winter lijkt het net of je door een ansichtkaart loopt, met besneeuwde bossen, bevroren meren en bergen die uit de verte oprijzen”, vertelt Michel over Fins Lapland. Het mooie landschap vraagt om winterse avonturen. “Hier verken je de omgeving met de huskyslee, de sneeuwscooter of op de sneeuwschoenen. Ook zijn er veel mogelijkheden om te skiën of langlaufen."

Voor degenen die het noorderlicht willen zien, biedt Buro Scanbrit nu ook rechtstreekse vluchten naar Tromsø, de noorderlichtstad van Noorwegen. Deze bestemming is perfect voor een korte break vol winterse magie.

Korte Vakanties in Ruka
Nieuw dit seizoen zijn de korte vakanties naar Ruka, beschikbaar van januari tot februari 2025. Tijdens een vier- of vijfdaagse trip kun je genieten van inbegrepen activiteiten zoals huskysafari’s en avontuurlijke sneeuwscootertochten. Voor een ontspannen begin van je vakantie biedt Buro Scanbrit de optie om vooraf een overnachting op Schiphol te boeken.

Benieuwd naar het uitgebreide aanbod en de nieuwe bestemmingen van Buro Scanbrit? Lees het volledige verhaal nu in Reisbizz Magazine via deze link.