7 september 2024
Thumbnail voor Captain Cruise organiseert retail ochtend tijdens Cruise Beurs

Captain Cruise organiseert retail ochtend tijdens Cruise Beurs

DELFT - Captain Cruise organiseert op zaterdag 11 november weer hun cruisebeurs. Dit keer vindt het event plaats in het nieuwe Van der Valk hotel in Delft. ’s Ochtends nodigt Captain Cruise reisagenten uit voor het retail-event waar verschillende zee- én riviercruise rederijen zich presenteren. De ochtend wordt afgesloten met een lunch.


De dag start voor reisagenten om 9:15 uur met een presentatie van Captain Cruise. Aansluitend presenteren de rederijen hun product, gevolgd door een lunch in het hotel. Om 13:00 uur wordt het programma afgesloten, waarna de reisagenten welkom zijn op de beursvloer. De beurs is voor consumenten geopend van 10:30 tot 16:30 uur. Tijdens de beurs maken alle aanwezigen kans op een cruisereis voor twee personen.

“Maak kennis met cruisen en laat je voorlichten door de diverse Cruise-Experts en rederijen. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, verschillende rederijen en cruises. Maak kennis met het Captain Cruise team die jou alles kunnen vertellen over cruises”, aldus de organisatie.

Meld je voor 22 oktober aan via de link.