11 mei 2024
Thumbnail voor Curaçao verwelkomt voetballers van AFC Ajax

Curaçao verwelkomt voetballers van AFC Ajax

WILLEMSTAD - De selectie van AFC Ajax is afgelopen dinsdag gearriveerd op Curaçao, nadat de Nederlandse Eredivisie afgelopen weekend is afgelopen. Tot 21 mei zal de groep verblijven op het eiland om een aan veelzijdig programma deel te nemen. Ook de Europese voetballers van Team Curaçao zijn aanwezig.


De activiteiten op het programma hebben ok een sociaal karakter, zoals voetbalclinics voor jongeren, bezoek aan diverse scholen, seminars voor de coaches en staf, alsook bezoek aan sportinstanties. Het bezoek wordt aanstaande vrijdag afgesloten met een vriendschappelijke wedstrijd tussen AFC Ajax en Team Curaçao in het stadion Ergilio Hato (SDK). Het team van Curaçao is samengesteld uit profvoetballers spelende in Europa die op Curaçao hun roots hebben en spelers van de winnende Curaçaose club Jong Holland.

Curaçao Tourism Board (CTB) nodigt samen met overige partners de gehele gemeenschap van Curaçao uit om aanwezig te zijn om deze unieke vriendschappelijke wedstrijd tussen AFC Ajax en Team Curaçao, aan den lijve te ervaren. Kaartjes zijn beschikbaar bij verschillende verkooppunten en online.

Op de hoofdfoto Algemeen Directeur bij AFC Ajax Edwin van der Sar met rechts Regional Manager Europe CTB Muryad de Bruin tijdens de presentatie van het programma van het team.