20 juni 2024
Thumbnail voor Disneyland Paris opent vandaag weer de deuren

Disneyland Paris opent vandaag weer de deuren

MARNE-LA-VALLÉE – Disneyland Paris heropent vandaag de deuren van het Disneyland Park, het Walt Disney Studio Park, Disney’s Newport Bay Club hotel en Disney Village. 21 juni opent ook het nieuwe Disney Hotel New York – The Art of Marvel en op 1 juli is de première van de nieuwe show Disney Junior Dream Factory.


“Dromen kunnen weer uitkomen”, luidt het bericht van Disney. President van Disneyland Paris, Natacha Rafalski, vierde de heropening tijdens een ceremonie in het Walt Disney Studios Park. “Het is een hoofdstuk vol hoop en optimisme dat we samen beginnen, omdat we geloven dat dromen en geluksmomenten delen met familie en vrienden nog nooit zo belangrijk is geweest.”

Dankzij de vele ‘selfie spots’ kunnen gasten een speciaal moment met hun favoriete figuren beleven. Daarnaast verschijnt als verrassing in het Disneyland Park een praalwagen met de beroemde Disney Prinsessen. Op slechts een korte wandeling (of gratis pendeldienst) van de Disney Parken, brengt Disney's Hotel New York - The Art of Marvel een eerbetoon aan de thuisplaats van vele Marvel Superhelden en hun bedenkers.

Mondkapje
Met de heropening volgt Disneyland Paris een bewuste aanpak met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die vorig jaar al waren geïmplementeerd. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht voor alle gasten van zes jaar en ouder en dienen gasten zich te houden aan de bewegwijzering en het houden van afstand. Ook zijn er maar een beperkt aantal gasten welkom in de parken.