13 mei 2024
Thumbnail voor ‘Drukbezochte’ Travel Counsellors Partner Dag met focus op Premium Leisure-klant

‘Drukbezochte’ Travel Counsellors Partner Dag met focus op Premium Leisure-klant

NOOTDORP - De Nederlandse en Belgische Travel Counsellors zijn op maandag 18 september bij elkaar gekomen op de jaarlijkse Partner Dag. In tegenstelling tot voorgaande edities waren er deze keer korte, energieke en inspirerende presentaties voor de groep Travel Counsellors.


Het evenement vond dit jaar plaats in het Van der Valk Hotel Nootdorp. Het overgrote deel van de Travel Counsellors was aanwezig. Zij werden volgens de reisonderneming “geïnspireerd en voorzien van de nodige informatie door twaalf uiteenlopende commerciële partners”. De aanwezige partners waren een mix van hoteliers, vertegenwoordigers, verkeersbureaus en cruise-rederijen. De gemene deler van al deze partijen was de focus op de premium leisure-klant.

De reacties op het evenement zijn postief. “Het was een leerzame dag”, zegt Lilian Miltenburg. “Leuk om weer nieuwe en oude collega’s en partners te treffen om bij te praten en bij te leren.”

De dag werd georganiseerd en geleid door het commerciële team, de hosting was in handen van Paul de Roo (Partnership Relations) en Jos van Doren (Partnership Relations Commercial). De coördinatie lag Tessa de Roode (Commercial) en Ivy Hansler (Commercial).

Netwerken
De dag werd afgesloten met een borrel en diner voor de Travel Counsellors en de aanwezige partners. De uitgelezen kans om verder te netwerken, kennis te vergaren en bij te praten.

“We kijken terug op een inspiratievolle en mooie dag”, aldus Milka van Dam – General Manager. “We wilden met deze editie een keer iets nieuws neerzetten en ons daarmee differentiëren. Dit pakte zeer goed uit. Zowel van onze partners als Travel Counsellors hebben we hier veel goede feedback op ontvangen. Ook de keuze om in te zetten op een iets specifiekere doelgroep qua deelnemende partners heeft goed uitgepakt.”