18 mei 2024
Thumbnail voor Ervaar El Gouna tijdens het ‘grootste FTI Benelux Event ooit’ met FTI Reizen

Ervaar El Gouna tijdens het ‘grootste FTI Benelux Event ooit’ met FTI Reizen

EL GOUNA - FTI Reizen organiseert in november het “grootste FTI Benelux Event ooit”. Van 25 tot en met 28 november wordt het FTI event georganiseerd in El Gouna, Egypte. “Samen met Just Curious zijn we een heel gaaf programma aan het ontwikkelen”, aldus de reisorganisatie.


FTI wil nog niet te veel prijs geven over wat reisagenten kunnen verwachten van het evenement, maar licht wel alvast een klein tipje van de sluier op. “Je zal El Gouna helemaal gaan ervaren, van de Marina tot Downtown. Deze bestemming is voor veel mensen nog onbekend, maar ontwikkelt zich razendsnel. We bezoeken enkele hotels tijdens de activiteiten en brengen je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze partners en onszelf voor het aankomende jaar. Daarnaast zullen we gave games doen, genieten van heerlijk eten en vooral veel plezier hebben in het veelzijdige El Gouna!”

De vluchten worden door Condor uitgevoerd en vertrekken vanaf Düsseldorf. Iedereen overnacht tijdens het event in Club Paradiso. FTI vraagt voor deelname aan het grootse event een eigen bijdrage van 199 euro per persoon.

FTI reist met een grote groep reisagenten naar El Gouna. “Helaas zit er wel een limiet aan het aantal dat we mee kunnen nemen. Je kunt je tot maandag 18 september aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Op 25 september maken we bekend wie de gelukkige reisagenten zijn die mee mogen naar El Gouna”, aldus FTI.