23 juli 2024
Thumbnail voor Esther Stukker: Ik greep TUI at Home ooit met beide handen aan

Esther Stukker: Ik greep TUI at Home ooit met beide handen aan

EINDHOVEN - TUI at Home vierde dit jaar op 1 juni hun tienjarig bestaan. Esther Stukker, supportmedewerker bij TUI at Home, was erbij vanaf het eerste uur. Het is een jaar van jubilea voor haar, naast dit jubileum viert ze namelijk in september haar dertigjarig dienstverband bij TUI. Reisbizz dronk vanmorgen een virtueel kopje koffie met haar.


Na twintig jaar met veel plezier te hebben gewerkt als reisagent bij TUI Effting in Eindhoven, ontstond er in 2011 bij Esther wat onrust. De kans om aan de slag te gaan bij TUI at Home als supportmedewerker greep ze met beide handen aan.

“Het begon tien jaar geleden allemaal heel kleinschalig onder de naam Holland International Reisbureau at Home. Na een aantal jaar kwam de groei er goed in en zijn we overgegaan naar de huidige naam TUI at Home”, vertelt Esther. “Ons team bestaat uit zeven medewerkers, allemaal zeer ervaren mensen uit de branche. Dat werkt heel goed, wij weten precies wat er speelt en kunnen hierdoor maximale ondersteuning geven op alle vlakken.”

Stoom afblazen
Naast het ondersteunen op het gebied van facturering van de inmiddels meer dan 125 ZRA’S, vervult de supportafdeling nog een andere belangrijke rol. “Wij hebben veel kennis en ervaring in huis. Fijn is het dat wij voor onze ZRA’s als vraagbaak en sparringpartner kunnen fungeren. Het afgelopen jaar was een lastig jaar, dan is het prettig dat ze even stoom af kunnen blazen”, gaat Esther verder.

Esther zit helemaal op haar plek concludeert ze. Op de vraag of ze het werk achter de balie mist antwoord ze het volgende; “Het is een bewuste keuze geweest om het reisbureau te verlaten. Natuurlijk genoot ik van het contact met klanten maar dat fijne contact heb ik nu met onze ZRA’s.”

“Geen enkele dag is hetzelfde”, gaat Esther verder. “Het afgelopen jaar waren we genoodzaakt om alles via Teams te overleggen. Daar zitten ook voordelen aan, je kunt snel schakelen. Al kijk ik er wel naar uit om binnenkort weer samen met mijn collega’s op het kantoor in Eindhoven te kunnen werken.” 

Dertigjarig jubileum
Op 1 september aanstaande viert ze haar dertigjarig jubileum bij TUI. “Het is een jaar vol jubilea, zowel op werk- als op privégebied. Wij zijn dit jaar 25 jaar getrouwd en zouden eigenlijk een verre reis gaan maken met het gezin. Die plaatsen we maar door naar volgend jaar.”

Wordt er dan helemaal niet gereisd? “Jazeker wel, wij gaan binnenkort heerlijk genieten op Zakynthos met elkaar!”