16 mei 2025
Thumbnail voor ‘Feel at Home’ smaakt naar meer

‘Feel at Home’ smaakt naar meer

De ontvangsthal van TUI Nederland in Rijswijk voelde op donderdagmiddag allesbehalve zakelijk aan. Voor één dag veranderde het kloppend hart van de organisatie in een warme huiskamer, compleet met zachte verlichting, gezellige zitjes en – jawel – TUI-sloffen. De aanleiding? Het ‘Feel at Home’-event voor TUI at Home-reisagenten.

Ruim 75 zelfstandig reisadviseurs van TUI at Home kwamen samen voor een middag vol presentaties, gesprekken en vooral: het gevoel van thuiskomen. “De beste plek om dit event te organiseren is hier, at home, op onze thuisbasis,” aldus een trotse Anke van Doveren, Manager TUI at Home. “Het is bijzonder om zo’n mooie en betrokken club mensen op ons eigen kantoor te mogen ontvangen.”

Tussen taartjes en technologie
De middag startte met een high tea, waarbij kleurrijke etagères vol lekkernijen de tafels sierden. Terwijl de theekopjes gevuld werden, luisterden de deelnemers naar presentaties van onder andere een AI-specialist en tien aanwezige reispartners. Zij deelden hun nieuwste ontwikkelingen, bestemmingsupdates en praktische tips met de adviseurs.

De informele setting zorgde voor een open sfeer. “Wat een leuk en informeel event is dit,” zegt Astrid Wemmenhove (TUI at Home Sleen). “Samen zijn met collega’s én partners uit de branche geeft energie. Je merkt dat dit soort bijeenkomsten het teamgevoel versterken.” Ook José Roeland (TUI at Home Haarlem) waardeerde het persoonlijke karakter van de middag: “Als je elkaar weer ziet, voelt het echt als één grote familie – ook als het even niet meezit. Die verbondenheid is goud waard.” Ook Annemie Westenek (TUI at Home Raalte) was erbij. Als allereerste aangesloten TUI at Home ZRA, kijkt ze met voldoening naar de groei van het netwerk: “Ik vind deze dag geweldig. Het is fijn om iedereen weer te zien. Bovendien is het leerzaam dankzij de workshops, en het lekkere eten is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.”

Van high tea naar kookfeest
Na de presentaties en thee werd de middag voortgezet in De Kookfabriek. Daar trokken de reisagenten keukenschorten aan om in groepjes aan de slag te gaan voor een gezamenlijk diner. Ingrediënten werden gesneden, in pannen geroerd en recepten besproken. Hans van Wamel, aanwezig namens onder andere Jamaica, genoot zichtbaar: “Koken vind ik sowieso leuk. Dit is gezellig en doe je echt samen.” De DJ zorgde met zijn muziek voor een ontspannen sfeer tijdens het koken.

Recente berichten