19 mei 2024
Thumbnail voor Feest: TravelXperts Den Ham opent nieuwe winkel

Feest: TravelXperts Den Ham opent nieuwe winkel

TravelXperts Den Ham is verhuisd naar een nieuwe locatie. Om de nieuwe winkel te bewonderen organiseert het team van TravelXperts op donderdag 9 en vrijdag 10 november open huis. “Klanten, vakcollega’s en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom”, zegt eigenaar Noël ten Thije enthousiast. “Dat zijn ze sowieso altijd wel, al is de reden deze keer wat specialer.”


“Het nieuwe pand is een stuk groter dan het vorige”, vertelt Noël aan Reisbizz. “Dat betekent dat onze klanten iets meer privacy kunnen krijgen bij het boeken of samenstellen van hun reis.”

Op 9 en 10 november kan iedereen de winkel bekijken. Daar horen natuurlijk mooie acties en prijzen bij. Hoofdprijs is een schitterend arrangement Kenia (twee nachten verblijf in Satao Camp in Tsavo East National Park Kenia inclusief gamedrives, en 4 nachten verblijf in Neptune Village of Paradise in Mombasa op basis van all inclusive). Daarnaast zijn er ook verschillende reischeques te winnen.

Reishanddoeken
Mensen die de winkel bezoeken moeten zeker niet vergeten even te vragen naar de reishanddoeken vertelt ten Thije. “We hebben ze net binnen, deze handdoeken zijn ontworpen voor op reis. Het zijn écht mooie handdoeken van topkwaliteit, die wil je niet missen.”

Noël is erg trots op de nieuwe winkel. “We zijn sinds vorige week stapsgewijs overgegaan en kunnen niet wachten om iedereen hier te ontvangen. We hebben er zin an!”