19 april 2024
Thumbnail voor Flying Blue lanceert online betaaloptie Flying Blue+: ‘Sneller sparen voor upgrades’

Flying Blue lanceert online betaaloptie Flying Blue+: ‘Sneller sparen voor upgrades’

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van Air France-KLM, maakt het voor deelnemers in Nederland makkelijker om Miles te sparen en te besteden met de introductie van online betaaloptie Flying Blue+.

Met Flying Blue+ kunnen deelnemers in aangesloten webwinkels inloggen op hun Flying Blue-account en zelf kiezen hoeveel Miles ze willen sparen of besteden. Ook hebben ze de mogelijkheid om te betalen met een combinatie van Miles en een betaalkaart.

Door gebruik te maken van Flying Blue+ kunnen gebruikers Miles sparen bij hun dagelijkse aankopen, “waardoor beloningen zoals upgrades of vluchten naar droombestemmingen sneller dan ooit binnen handbereik komen”, aldus het loyaliteitsprogramma.

Merken
Merken die de betaaloptie Flying Blue+ aanbieden zijn onder meer OFM., Zinzi, Van Arendonk, Purdey en Travelbags. In de komende maanden volgen nog diverse andere. Flying Blue-deelnemers in Frankrijk kunnen later dit jaar ook gebruik gaan maken van deze nieuwe betaaloptie.

Benjamin Lipsey, directeur van Flying Blue, vertelt: “We zijn verheugd dat we Flying Blue+ nu in Nederland kunnen lanceren. Hier krijgen Flying Blue-deelnemers als eersten ter wereld de mogelijkheid om Miles te sparen en/of te besteden aan hun dagelijkse aankopen. Overal waar de deelnemers in een webwinkel de betaaloptie Flying Blue+ tegenkomen bij het afrekenen, kunnen ze Miles sparen en besteden."

Hij vervolgt: "Omdat de deelnemers rechtstreeks kunnen winkelen bij de aangesloten verkopers en daarbij veilig en gemakkelijk kunnen betalen, verloopt de klantreis uiterst soepel. We zijn ervan overtuigd dat onze Flying Blue-deelnemers hierdoor meer waar voor hun Flying Blue Miles krijgen en dat de gewenste rewards voor meer deelnemers haalbaar worden.”

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.