10 mei 2024
Thumbnail voor Golden Rock Dive & Nature Resort benoemt Sally Glen tot nieuwe directeur Sales en Marketing

Golden Rock Dive & Nature Resort benoemt Sally Glen tot nieuwe directeur Sales en Marketing

ORANJESTAD – Het Golden Rock Dive & Nature Resort op het Nederlandse eiland Sint Eustatius (Statia), heeft Sally Glen benoemt tot nieuwe directeur Sales en Marketing. Terwijl Golden Rock Resort zich voorbereidt op de opening deze winter, zal Glen met haar ruime ervaring binnen de luxe hospitality, Statia op de kaart gaan zetten.


Sally Glen kijkt uit naar de aankomende periode: “Ik ben ontzettend enthousiast om op zo’n prachtig resort te mogen werken en te helpen het nog relatieve onbekende Statia op de kaart te gaan zetten. Het is een eiland dat zoveel meer erkenning verdient op het wereldtoneel, zowel boven- als onderwater is het er adembenemend mooi.”

Glen heeft gewerkt in de luxe hospality voor merken over de hele wereld. De internationale carrière van Glen begon in 2007 nadat ze geselecteerd werd voor het Marriott Voyage Graduate management Programma. Hier werkte ze zich snel op tot Sales en Marketing manager in het Sydney Harbour Marriott Hotel in Circular Quay. Naast haar carrière heeft Glen een grote passie voor zeilen en scubaduiken, activiteiten die je op Statia goed kan uitvoeren.

Peter Barnhoorn, CEO van Golden Rock Dive & Nature Resort zegt dat het team verheugd is om Sally toe te voegen aan hun team. ‘’Naast haar decennialange carrière deelt zij dezelfde passie voor het verbeteren van het toerisme op de bestemming op een manier die de authentieke eiland ervaring behoudt."