14 juli 2024
Thumbnail voor Leveranciersdag ReisCreaties ‘waardevol’

Leveranciersdag ReisCreaties ‘waardevol’

ZEVENBERGEN - De halfjaarlijkse leveranciersdag door Reiscreaties georganiseerd in de Borgh in Zevenbergen vond afgelopen week plaats. De Zelfstandig Reisadviseurs van ReisCreaties en reisagenten van Pelikaan Reisbureaus, beiden onderdeel van Pelikaan Travel Group, werden op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen en updates bij de diverse partners.


Renata De Simone, coördinator van ReisCreaties over de geslaagde leveranciersbijeenkomst: ‘’Wat kan ik genieten van het zien van alle bedrijvigheid op zo’n bijeenkomst. De onderlinge sfeer was uitstekend en onze leveranciers hadden echt wat te vertellen. Weer een goede opsteker om van 2023 een nog groter succes te maken!’’ De dag werd afgesloten met een informatieve quiz met prijzen die door de leveranciers ter beschikking werden gesteld.

Leuk, gezellig en inspirerend
Voor zowel de ZRA’s, reisagenten als partners is de leveranciersdag van Reiscreaties van groot belang. De kans om in rondetafelgesprekken met elkaar te sparren, vragen te stellen en elkaar te helpen wordt als zeer waardevol ervaren. ZRA Randy Kuik vertelt: '' De informatiebijeenkomst was ook dit keer weer leuk, gezellig maar bovenal inspirerend. Ik heb veel nieuwe partners ontmoet waar ik zeker iets aan ga hebben in de toekomst. Zo sprong Africa Feeling bijvoorbeeld in het oog, omdat zij een persoonlijke en snelle service bieden. Ik heb namelijk veel potentiële klanten die naar Afrika willen!'' Monique Peereland van Carribbean Reflections vult aan: ‘’Hetty en ik vonden het een goede bijeenkomst. Fijn om zoveel andere collega’s te spreken en goed om ook weer ‘oude’ bekenden te zien.’’

Save the date
De volgende leveranciersdag zal op 21 november 2023 plaatsvinden in Zevenbergen. ’’We hopen dan weer zo veel mogelijk ZRA’s en partners te mogen verwelkomen om met elkaar in gesprek te gaan, kennis uit te wisselen en te sparren’’, besluit Renata De Simone.