14 april 2024
Thumbnail voor Meer vrijheid met het Summer Deal ticket van Scandlines

Meer vrijheid met het Summer Deal ticket van Scandlines

KOPENHAGEN - Van 19 april tot 8 mei is het mogelijk een Summer Deal ticket te boeken voor een overtocht naar Denemarken. Een overtocht naar de Deense eilanden kan dit vakantieseizoen voordelig en flexibel met de hybride ferry's van Scandlines.


Met de Summer Deal speelt de ferrymaatschappij in op het toenemende aantal last-minute boekingen en wordt het makkelijker voor reizigers wijzigingen aan te brengen aan de boeking. Zo kan een Summer Deal ticket zonder omboekingskosten worden gewijzigd naar een afvaart op een eerder of later tijdstip op de dag van vertrek en zijn de tickets tot 20 procent goedkoper dan het reguliere tarief.

De Summer Deal tickets zijn geldig voor afvaarten naar Rødby op het eiland Lolland (45 minuten) en Gedser op het eiland Falster (2 uur) in de periode van 19 mei - 31 augustus 2022; de terugreis kan plaatsvinden tot 22 december 2022.

Duurzame vloot Scandlines
Met het oog op een groenere toekomst investeert Scandlines in duurzame technologie, waaronder een hybride-aandrijfsysteem voor de schepen. Met frequente afvaarten, korte oversteektijden en een vloot van zes hybride schepen en een met een innovatief rotorzeil is Scandlines een pionier op het gebied van groene overtochten.

Kijk voor meer informatie op www.scandlines.com