17 mei 2024
Thumbnail voor Michael Daudey vertrekt bij salesteam van Sunny Cars: ‘Slapeloze nachten na deze beslissing’

Michael Daudey vertrekt bij salesteam van Sunny Cars: ‘Slapeloze nachten na deze beslissing’

HAARLEM - Michael Daudey slaat per 19 februari een nieuwe weg in. Michael is ruim vier jaar onderdeel geweest van het Salesteam van Sunny Cars als Sales Representative en was hét gezicht voor onder andere zelfstandige reisadviseurs en touroperators. “Sunny Cars voelde vanaf moment één als een jas die mij als gegoten zat.”


Na 15 jaar in de reisbranche te hebben gewerkt, waarvan vier bij Sunny Cars, slaat Michael een andere weg in. “Ik ga mijn carrière voortzetten bij een vertegenwoordiger van verschillende woonaccessoires- en delicatessenmerken”, aldus Michael. De keuze voor een overstap naar een andere branche en ook het afscheid van Sunny Cars heeft hem een aantal slapeloze nachten bezorgd. “Maar ik ben ervan overtuigd dat deze keuze mij als persoon verder laat groeien.”

Vanaf moment één voelde Sunny Cars als een jas die hem als gegoten zat, stelt Michael. “Een warme organisatie, prachtig product en een ijzersterk merk. Ik heb onvergetelijke herinneringen mogen maken en samengewerkt met een groot aantal waardevolle relaties. Ondanks dat de laatste twee jaar uitdagend zijn (geweest), is het een reis geweest waar ik met trots op terugkijk.”

Volgens Marco Ammerlaan, Sales Director Nederland & België bij Sunny Cars, was Michael als Sales Representative hét gezicht voor de zelfstandige reisadviseurs en touroperators. “Wij zijn hem dankbaar voor de afgelopen vier jaar bij ons. Wij nemen afscheid van een enthousiaste en ambitieuze collega. Wij gaan hem enorm missen, maar wensen hem succes bij zijn nieuwe baan.”