20 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises presenteert nieuw Stay & Cruise programma

MSC Cruises presenteert nieuw Stay & Cruise programma

MSC Cruises heeft vandaag haar nieuwe Zomer 2024 'Stay & Cruise' programma aangekondigd, waarmee gasten de mogelijkheid krijgen om hun zeven nachten durende cruise te verlengen tot een uitgebreide vakantie van negen of tien nachten.

Dit nieuwe programma omvat een uitbreidingspakket waarmee gasten hun vakantie voor of na hun zeven nachten durende cruise op zee kunnen verlengen met twee extra overnachtingen, inclusief ontbijt. Dit kan in een 4-sterrenhotel in Athene, Venetië of Rome, of in een 3-sterrenhotel in Miami. Daarnaast is er ook de optie voor twee of drie nachten in een 4-sterrenhotel in New York. Het pakket bevat tevens een stadsexcursie van een halve dag om de topattracties van de stad te verkennen. Het 'Stay & Cruise' aanbod is beschikbaar op verschillende MSC Cruises Zomer 2024 afvaarten in het Middellandse Zeegebied en het Caribisch gebied.

Voor een nog completere vakantie-ervaring biedt het aanbod privétransfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar het schip voor gasten die voorafgaand aan de cruise verblijven. Voor gasten die na de cruise blijven, zijn er transfers van het schip naar het hotel en van het hotel naar de luchthaven inbegrepen.

“Vooral bij populaire bestemmingen wensen vele van onze klanten aan het vertrek of aankomst van hun cruise een verblijf van enkele dagen te koppelen. Met de 'Stay & Cruise' formule zijn ze daarbij zeker dat dit naadloos aansluit bij de cruise-ervaring en kunnen ze op die manier van een totaalvakantie genieten”, aldus Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises.