13 juni 2024
Thumbnail voor Nederlandse eigenaren Debby en Henk blijven investeren in Paradera Park op Aruba

Nederlandse eigenaren Debby en Henk blijven investeren in Paradera Park op Aruba

Waar de grote hotels aan de kust van Aruba voor een belangrijk deel bezocht en bezet worden door Noord-Amerikanen, blijven er voor de liefhebbers van een andere accommodatie-beleving nog pareltjes te ontdekken op het eiland. Eén van die pareltjes is het Paradera Park Resort. Reisbizz bezocht Aruba en verbleef in de accommodatie die wordt gerund door Nederlandse eigenaren Debby en Henk.

De sfeer en uitstraling van het resort is volgens de eigenaren ontstaan door de constante investeringen de afgelopen jaren. Door steeds een vernieuwing, verbetering, detail en toevoeging door te voeren, is een unieke sfeer en uitstraling ontstaan. “Het moet wel authentiek blijven”, zeggen de eigenaren.

Op de vraag ‘wie zijn jullie’ moet Debby even nadenken. Ze lacht en zegt: “Je stelt een korte vraag en krijgt een lang antwoord van me. Wij zijn eigenlijk de Paradera Park gast. Dat zijn we ook jaren geweest. We werkten beiden in Nederland, hadden drukke banen en kwamen jaar in, jaar uit op dit plekje om een betere versie van onszelf te worden. We vonden op Aruba, op dit plekje, letterlijk onze innerlijk rust weer terug”, vertelt Debby.
Dertig jaar geleden bouwden haar ouders het resort. “Ik heb het resort helemaal op zien bouwen van de grond af en ken het door en door. Het gaf me altijd veel rust om hier te zijn. Ik ben een creatief persoon, altijd bezig in mijn hoofd en als ik hier was, kon ik het loslaten”, vervolgt ze.

Blijven investeren
Het concept van Paradera Park is duidelijk en zit tussen een appartementenresort en een hotel in. Debby: “We geven hotelservice voor wat betreft het dagelijks verzorgen van de appartementen, receptieservice, eilandtips, het boeken van tours en verzorgen van strandstoelen en een koelbox voor op het strand. Verder bieden we de vrijheid aan gasten om bijvoorbeeld zelf te koken en te genieten van hun doorgaans grote appartement. We blijven jaarlijks investeren in verbeteringen om nog meer verblijfsgenot te creëren. Dit is iets wat je doet als het je eigen bedrijf is. Het geeft ons voldoening.”

Wil je meer weten over Paradera Park Resort op Aruba, hoe we het verblijf hebben ervaren en wat voor tips Debby en Henk hebben voor op Aruba? Lees dan het hele interview in de Caribbean Special van Reisbizz Magazine.

Dit Reisbizz Magazine is ook uitgekomen in een printuitgave. Ben jij nog geen lid van de Reisbizz Society en wil jij de volgende geprinte versie van Reisbizz Magazine kosteloos ontvangen op je deurmat? Meld je dan nu aan als Reisbizz Society lid en krijg naast het magazine ook toegang tot onze events.