19 mei 2024
Thumbnail voor Noël ten Thije van TravelXperts Den Ham: Ik heb het gekocht en daar word ik heel blij van!

Noël ten Thije van TravelXperts Den Ham: Ik heb het gekocht en daar word ik heel blij van!

DEN HAM – ‘De handtekening is gezet, wij gaan met ons reisbureau verhuizen!’, zo liet Noël ten Thije, eigenaresse van TravelXperts Den Ham, van zich horen op LinkedIn. Reden voor Reisbizz om Noël te feliciteren met de aankoop van haar nieuwe pand.


Al bevindt het nieuw aangekochte pand zich een paar meter verder dan de huidige locatie, vervult het een wens om haar klanten nog beter te kunnen bedienen. “Dit pand biedt meer ruimte en we kunnen het naar eigen wens gaan inrichten. En…ik heb het gekocht en daar word ik heel blij van! Ik ben zeer dankbaar dat dit mogelijk is na de coronaperiode.”

Ruimte voor presentaties
Noël benadrukt dat het fijn is om te zien dat zowel bestaande als nieuwe klanten haar reisbureau in Den Ham weten te vinden. “Het is op mijn pad gekomen en ik heb de kans gegrepen. Nu kunnen we ook zelf presentaties houden en touroperators uitnodigen. Misschien zelfs leuke reis gerelateerde producten aanbieden voor de bijverkoop.”

Op de vraag of Noël zelf het nieuwe pand gaat inrichten, antwoordt ze; “Nee, de inrichting en styling laat ik over aan iemand anders die er verstand van heeft en dat heb ik niet. Als ik het doe wil ik het echt goed doen!”

Samen met collega’s Corine Munsterhuis-Snijders, Annemieke Roelofsen, Wendy Bartels-Mollink en Mariet Hoogenkamp hoopt Noël vanaf medio oktober vanuit het nieuwe pand aan de slag te gaan.