14 april 2024
Thumbnail voor Pelikaan Reisbureau na vier jaar afwezigheid terug in Prinsenbeek met nieuwe winkel

Pelikaan Reisbureau na vier jaar afwezigheid terug in Prinsenbeek met nieuwe winkel

Pelikaan Reisbureau opent na vier jaar afwezigheid weer een winkel in Prinsenbeek. Op de nieuwe locatie aan de Kapelstraat 2 is de afgelopen tijd hard gewerkt om het pand op tijd klaar te krijgen voor de feestelijke opening.

Winkelmanager Remco Bergwerff is blij om weer terug te zijn: “Pelikaan Reisbureaus en Prinsenbeek zijn al tientallen jaren met elkaar verbonden en het was dan ook jammer dat we destijds de deuren moesten sluiten”, vertelt Bergwerff. “Gelukkig hebben heel wat mensen uit Prinsenbeek het reisbureau in Zevenbergen kunnen vinden. Toen de mogelijkheid zich voordeed om terug te keren naar Prinsenbeek, hebben we die met beide handen aangegrepen.”

Feestelijke opening
Op 2 april openen de deuren van het reisbureau en zaterdag 13 april van 10:00 uur tot 16:00 uur uur zal de feestelijke opening plaatsvinden, waarbij klanten onder het genot van een hapje en drankje worden begroet. “Kom vooral langs, tussen 2 april en 13 april maakt iedere bezoeker kans op de leukste (reis)prijzen”, laat het reisbureau weten.