18 april 2024
Thumbnail voor Pelikaan Travel Group verwelkomt vierde generatie Goverde

Pelikaan Travel Group verwelkomt vierde generatie Goverde

ZEVENBERGEN - Justin Goverde, zoon van John Goverde en tevens vierde generatie in het familiebedrijf, start maandag 28 augustus bij Pelikaan Travel Group. In het bijzijn van het directieteam, Bert Thijssen, Remco Bergwerff en John Goverde zelf, tekende Justin afgelopen maand zijn arbeidsovereenkomst.


Middels een trainee van 2,5 jaar gaat Justin Goverde alle facetten van het bedrijf beter leren kennen. Justin Goverde (22 jaar) is van kinds af aan betrokken bij het wel en wee van Pelikaan Travel Group en is daardoor al wel van alle bedrijfsactiviteiten op de hoogte. Trotse vader John Goverde vertelt: "Nu gaat hij onder leiding van Bert Thijssen, commercieel en operationeel directeur aan de slag. Het was geen must om in het familiebedrijf te starten, zeker niet. Maar hij wil er nu juist graag voor gaan. Ik geniet ervan, al die ambitie! Wij gaan vol gas vooruit."

Zorgvuldig uitgestippeld plan
Een plan is zorgvuldig uitgestippeld om Justin langzaamaan in het bedrijf te laten groeien. "Na vele goede gesprekken met mijn vader (John), Bert, Remco, familie en vrienden ben ik er zeker van dat ik me de komende jaren voor de volle 100 procent ga inzetten voor dit mooie bedrijf", vertelt Justin Goverde. "Ik ga door middel van een carrièreplan mezelf de eerste 2,5 jaar bezighouden met meewerken en opdrachten uitvoeren bij de verschillende bedrijfsonderdelen. Op die manier creëer ik een eigen visie en kom ik alles te weten over onder anderen Groepsreizen, de reisbureaus, het service center en Marketing. Via deze weg werk ik toe om in de toekomst misschien wel het stokje over te nemen van mijn vader."

Justin staat te trappelen
Vader en zoon Goverde zien de toekomst van Justin bij Pelikaan Travel Group met veel enthousiasme tegemoet. "Door de al opgedane ervaring in de logistiek, horeca en een marketingbureau én het afronden van zijn studie Commerciële Economie op Avans Hogeschool gaat de veelzijdigheid van Justin goed van pas komen in het uitgestippelde traject", aldus vader Goverde. Justin staat in ieder geval te trappelen om te beginnen in deze leuke branche. "Reizen en de wereld ontdekken is natuurlijk het mooiste wat er is", besluit Justin.