17 mei 2024
Thumbnail voor Reisagent boekt ‘massaal’ bij Sunny Cars tijdens vroegboekcampagne

Reisagent boekt ‘massaal’ bij Sunny Cars tijdens vroegboekcampagne

HAARLEM - De maanden december en januari stonden bij Sunny Cars in het teken van de vroegboekcampagne. Mede door de gratis flexservice en de aantrekkelijke prijzen, zijn reisagenten “massaal” auto’s gaan boeken voor de zomervakantie, aldus de autoverhuurder. Gezamenlijk hebben de Nederlandse reisagenten een bedrag van 20.000 euro aan korting gespaard. Deze korting kan de reisagent inzetten voor een eigen vakantie met een huurauto van Sunny Cars.


Fieneke van Heusden-Bosters, Sales Representative Sunny Cars Nederland, over dit behaalde resultaat: “Aan het begin van de vroegboekcampagne heb ik veel enthousiaste telefoontjes van reisagenten ontvangen over de actie. Sparen voor dubbele Sunnies is een mooie beloning. Een huurauto is bij de meeste reisagenten onderdeel van hun verkoopgesprek, maar dat de actie zo succesvol is geweest had ik niet verwacht.”

50 boekingen
Fieneke zegt dat er zelfs reisagenten tussen zitten die 50 of meer boekingen in twee maanden tijd hebben gemaakt. “In ons bonusprogramma werken we met verschillende staffels en 50 boekingen komt neer op een korting van 500 Euro. Wij rijken deze korting graag uit, omdat het zelf ervaren van een huurauto de beste verkooptool is.”

Reisagenten die nog niet geboekt hebben hoeven ondanks de vele boekingen nog niet te vrezen voor een beperkte beschikbaarheid van het aanbod. Volgens Fieneke is er overal nog voldoende beschikbaarheid. Toch raadt ze aan om wel op tijd te boeken: “Ondanks dat het aanbod op alle bestemmingen nog steeds goed is, boek wel op tijd! Hiermee voorkom je krapte door last minute een auto te huren voor je klant.”