23 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars met open armen ontvangen tijdens salesrun: ‘Mooie dag om reisagenten in het zonnetje te zetten’

Sunny Cars met open armen ontvangen tijdens salesrun: ‘Mooie dag om reisagenten in het zonnetje te zetten’

Op woensdag 1 mei, de Dag van de Reisagent, gaat het team van Sunny Cars in het hele land op pad om zoveel mogelijk reisagenten te bezoeken. Bij binnenkomst van de verschillende reisbureaus is de reactie van de reisagenten steevast hetzelfde: ‘Wat leuk, kom binnen! We zagen het net op internet.’ Reisbizz ging met Fieneke Heusden-Bosters op pad tijdens de salesrun.

De reisagenten vinden het leuk om bezoek te krijgen tijdens de salesrun. “De agenten maken echt even tijd voor je, zelfs als ze super druk zijn”, merkt Fieneke op. “Het is met dit mooie weer ook erg leuk om mensen in het zonnetje te zetten, letterlijk en figuurlijk. We kletsen de reisagenten vandaag bij over de nieuwtjes van Sunny2go, de winacties van de T-roc en laten de hernieuwde Sunny Times achter.”

Dat alle reisagenten tijd maken, maar wel erg druk zijn, herkent ook de accountmanager van Sunny Cars. “Momenteel is het bij ons hoogseizoen, dat zien we terug in onze dagelijkse pick-ups. Afgelopen zaterdag hadden we wereldwijd namelijk meer dan 3500 pick-ups. We staan dan ook met zijn allen in de zesde versnelling, zodat alles soepel verloopt en de klanten de service en kwaliteit van ons krijgen die ze gewend zijn.”

Tijdens een van de vele verplaatsingen tussen de reisbureaus vertelt Fieneke over de Smile Society-dag. “Die is in september weer. Alle reisagenten die afgelopen jaar in de Smile top 100 hebben gestaan, zijn uitgenodigd. Zit je hier nou niet bij: niet getreurd. We hebben momenteel een actie lopen waarbij je om de twee weken kans maakt om een weekend cabrio te rijden. En mocht je aankomend jaar wel in de top 100 komen, krijg je alsnog een uitnodiging voor de society dag.”