19 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars viert ‘Dag van de Reisagent’ met salesrun door het land

Sunny Cars viert ‘Dag van de Reisagent’ met salesrun door het land

Het salesteam van Sunny Cars gaat vandaag met een goed gevulde kofferbak op roadtrip. Om de 'Dag van de Reisagent' te vieren, rijden Marco, Fieneke, Stein, Jacqueline en Rik vandaag het hele land door om verschillende kantoren te bezoeken. Reisbizz reist vandaag met Fieneke mee om de reisagent in het zonnetje te zetten.

“Helaas is langsgaan bij alle winkels onmogelijk, dus spreken we via deze weg de waardering uit richting alle kantoren”, aldus Sunny Cars. “Elke reisagent mag in het zonnetje gezet worden vandaag.”

Het salesteam heeft uitgekeken naar deze dag. “Elkaar fysiek zien en spreken vind ik een van de leukste dingen die er is”, vertelt Fieneke van Heusden-Bosters, Accountmanager Retail & ZRA’s bij Sunny Cars. “Het vertrouwen van de reisagent is groot, dat zien we terug in het aantal huurauto’s dat gereserveerd wordt. Met deze salesrun willen we laten zien hoeveel dit voor ons betekent. Want de samenwerking die wij met de reisagenten hebben, brengt bij ons die smile op het gezicht.”

Naast een lekkere traktatie neemt het salesteam ook de nieuwste ins en outs mee. Ook wordt de boekingsactie waarmee je een weekend een cabrio kan winnen onder de aandacht gebracht.