9 mei 2024
Thumbnail voor Sunweb brengt vanaf 1 april vakantiegangers weer naar Turkije

Sunweb brengt vanaf 1 april vakantiegangers weer naar Turkije

ROTTERDAM - Als gevolg van de versoepeling van het reisadvies naar Turkije vanuit de Nederlandse overheid, kondigt Sunweb aan dat de reisorganisatie vanaf 1 april weer naar het land vliegt.  “Turkije is een zeer populaire vakantiebestemming en langere tijd was het niet mogelijk om reizigers hun welverdiende vakantie naar de Turkse zon te geven. Onze partners kijken er naar uit om de Sunweb-klanten een mooie vakantie te bezorgen”, aldus de reisorganisatie.


De gratis omruilgarantie die Sunweb hanteert, blijft gewoon tot twee weken voor vertrek. De reisorganisatie verwacht een groei in de boekingen voor de zomervakantie naar Turkije door de versoepelingen van vandaag. De zomerboekingen lopen al een aantal weken heel goed voor Sunweb en inmiddels ziet de reisorganisatie boekingsaantallen zoals voor corona. “Dit laat zien dat het vertrouwen weer terug is en mensen ook weer langer vooruit durven te boeken”, aldus Sunweb.

Voor Sunweb zijn aankomende zomer vooral Zuid-Europese landen als Spanje, Griekenland en Portugal populair. En sinds twee weken zit ook Egypte in de lift.