9 mei 2024
Thumbnail voor Sunweb Group: Ook alle vakanties na half augustus worden uitgevoerd

Sunweb Group: Ook alle vakanties na half augustus worden uitgevoerd

ROTTERDAM - Sunweb Group gaat ervan uit dat ook alle vakanties na 14 augustus en in september dit jaar uitgevoerd kunnen worden na berichtgeving van Schiphol over de beperkingen voor de tweede helft van augustus en september. Dit nieuws geldt voor alle merken van de Group: Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera.


Sunweb Group liet eerder al weten dat alle vakanties tussen 7 juli en 14 augustus, ondanks de recente vluchtannuleringen en de beperkingen die Schiphol heeft opgelegd, uitgevoerd kunnen worden.

Nadat wij onlangs het positieve nieuws konden brengen over de doorgang van alle geboekte vakanties voor de periode 7 juli tot en met 14 augustus, ben ik blij vandaag te kunnen aankondigen dat we ook alle vakanties in de tweede helft van de maand augustus en gedurende de maand september kunnen uitvoeren”, meldt Mattijs ten Brink, CEO Sunweb Group.

De afgelopen weken was het voor de touroperator topprioriteit om alle reizigers zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. “Hopelijk geeft dit nieuws hen nu alle ruimte om te gaan genieten van de voorpret en uit te kijken naar die welverdiende vakantie. Ook zijn de vakanties die nu nog via Sunweb Group worden aangeboden op de verschillende websites actueel, ook met vertrek via Schiphol, en deze kunnen dan ook veilig worden geboekt.”