23 mei 2024
Thumbnail voor Travel Trend: Ga mee op virtuele studiereis door Peru

Travel Trend: Ga mee op virtuele studiereis door Peru

In samenwerking met PROMPERU Benelux organiseert Travel Trend op dinsdag 28 mei een virtuele studiereis door Peru. Hiervoor laat de reisorganisatie lokale sprekers aan het woord die vanuit verschillende hoeken binding hebben met de reisbranche.

De webinar staat in het teken van cultuur, natuur en gastronomie van Peru, en vindt via Microsoft Teams plaats.

“Peru is een land van culturele rijkdom, natuurlijke schoonheid en een gerenommeerde keuken. Het is een fascinerende reisbestemming, van het iconische Machu Picchu tot het ongerepte Amazone-regenwoud. Duik met Travel Trend en PROMPERU mee in de cultuur, afwisselende natuur en culinaire hoogstandjes van Peru tijdens een virtuele studiereis”, aldus Travel Trend.

De sprekers
Gycs Gordon, Director van PROMPERU Benelux, start de webinar met een welkomstwoord. De reis begint vervolgens in Lima, waar Samantha Enclada namens Museu Larco je meeneemt voor een kennismaking met de Peruaanse cultuur. Deyfret Chavez, Key Accountmanager bij de belangrijkste nationale hotelketen van Peru Casa Andina, vertelt over de mooiste natuurbestemmingen van het land. Tot slot gaat Emilie Couillard van Exquisito Peru het hebben over duurzaam toerisme door foodtours en culinaire ervaringen.

De webinar staat gepland op dinsdag 28 mei om 15:00 uur. Meld je nu aan om deel te nemen aan de virtuele studiereis.