11 mei 2024
Thumbnail voor TUI at Home viert 12,5-jarig jubileum in Disneyland Parijs

TUI at Home viert 12,5-jarig jubileum in Disneyland Parijs

TUI at Home viert op 1 december haar 12,5-jarige jubileum. Om deze feestelijke gebeurtenis alvast te vieren ging een groep reisagenten afgelopen week naar Disneyland Parijs, waar naast een zakelijk event ook drie dagen toegang was tot de Disney Parken. “Op naar de volgende 12,5 jaar TUI at Home”.


Bij de start in 2011 bestond TUI’s ZRA-organisatie uit drie zelfstandig reisagenten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een club van 140 enthousiaste professionals. Daarom vertrokken afgelopen maandag in alle vroegte twee bussen van sponsor De Jong Intra Vakanties richting Parijs. “Op de heenreis werd er al volop gekletst, zijn ervaringen uitgewisseld en is er vooral heel veel gelachen. Na het eerste parkbezoek en een heerlijk diner, was het hoogtepunt van de avond de prachtige vuurwerkshow bij Disney Castle, waar vanaf de VIP-plaatsen optimaal van genoten is”, laat TUI weten.

De reis naar Parijs was voor als Manager Franchise Jeroen Otto de perfecte gelegenheid om het stokje over te dragen aan Anke van Doveren. Samen met de Managing Director van TUI Nederland, Arjan Kers, hebben zij de ZRA’s bijgepraat over resultaten en visie op de toekomst. Ook de diverse partners van TUI at Home, die dit event mede mogelijk gemaakt hebben, hebben de reisagenten op een inspirerende manier voorzien van hun productnoviteiten.

“Tijdens de feestavond, waar DJ Hilco er met zijn muziek voor zorgde dat de voetjes van de vloer gingen, werd er een prachtige presentatie gedeeld met foto’s van de afgelopen 12,5 jaar TUI at Home", laat TUI weten. "Vele herinneringen aan studiereizen en events werden hierdoor opgehaald. Het was een fantastische jubileumreis en iedereen kijkt uit naar de volgende 12,5 jaar TUI at Home!"