1 maart 2024
Thumbnail voor TUI beloont reisagent met extra commissie op RIU en Albanië boekingen

TUI beloont reisagent met extra commissie op RIU en Albanië boekingen

TUI maakt tijdens de vakdag van de vakantiebeurs bekend reisagenten te belonen met een bonuscommissie van 1 procent op alle RIU en Albanië boekingen van 10 januari tot en met 31 januari.

De exacte voorwaarden zijn te vinden in de informatiepagina’s op TUI Online/ Trips. ‘’We zien dat de RIU boekingen hard gaan, daarom is het belangrijk voor je klant tijdig een mooie RIU vakantie te boeken. Albanië is nu nog redelijk onbekend bij veel reisagenten en zelfstandig reisadviseurs, maar daar gaan we verandering in brengen met een grote studiereis in mei", aldus Dimitri Joannides, Salesmanager TUI Nederland.

Daarnaast gaf TUI ook verschillende prijzen weg tijdens de vakdag. Aan het begin van de borrel in de TUI stand maakten Christine Oey, Business Development Director the Netherlands van RIU en Dimitri Joannides, de winnaar bekend van een gratis verblijf van 7 dagen in het RIU Turquoise op Mauritius.
De gelukkige winnaar is Ethel Timmers, Personal Touch Travel. Daarnaast maakte TUI drie reisagenten blij met een studiereis naar Albanië.