10 mei 2024
Thumbnail voor TUI breidt hoger management tijdelijk uit om kwaliteit op bestemmingen te testen

TUI breidt hoger management tijdelijk uit om kwaliteit op bestemmingen te testen

RIJSWIJK - TUI breidt het hoger management uit met drie nieuwe tijdelijke functies. De reisorganisatie is op zoek naar een Chief Swimming Pool Officer, een Director of Sleep Experiences en een Executive Manager of Taste die op vakantiebestemmingen de kwaliteit gaan testen. Volgens TUI is dit nodig om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.


“Als geen ander begrijpt TUI hoe belangrijk het is voor de vakantieganger dat de puntjes op de i staan. De perfecte vakantie die je als touroperator verkoopt, moet uiteindelijk voor de vakantieganger ook echt perfect zijn. Daar doet TUI alles voor”, aldus de reisorganisatie.

TUI gaat op zoek naar de perfecte kandidaten die iedere vanuit hun eigen expertise de vakanties tot in detail gaan testen. “Als je een onvergetelijke ervaring belooft, moet je dat ook waarmaken. Wij willen continu onze kwaliteit verbeteren en daar doen wij alles voor”, stelt Frans Leenaars CMO TUI Western Region & Group CX Director.

The Dreamjobs
“De Chief Swimming Pool Officer checkt wereldwijd tot in detail de zwembaden. Hoe fris is de ochtendduik? Kun je rustig baantjes trekken? Liggen er 's ochtends al handdoeken op de ligbedjes? Alles moet gewoon kloppen”, luidt de aankondiging. De Director of Sleep Experiences is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedden. “Zoals de dikte van de matras. Kraakt het bed? En hoe zen word je ‘s ochtends wakker?” En de Executive Manager of Taste heeft een zeer uitgesproken smaak en test hoe vers het fruit in de juice bar is. “Is de cocktailkaart ruim gesorteerd en hoe smaken de lokale specialiteiten? Alle drie uitdagende functies met uitstekende arbeidsvoorwaarden.”

Procedure
TUI lanceert de vacatures vanaf vandaag op www.tui.nl/dreamjobs en solliciteren kan tot en met dinsdag 23 mei. Uit alle sollicitanten worden de beste kandidaten uitgenodigd voor een selectie dag op dinsdag 30 mei op het hoofdkantoor van TUI in Rijswijk. De drie kandidaten die deze dag als beste uit de bus komen, krijgen een arbeidscontract voor twee weken aangeboden. De kersverse Chief Swimming Pool Officer, de Director of Sleep Experiences en de Executive Manager of Taste vertrekken nog deze zomer naar een zonnige bestemming voor hun ‘Dreamjob’.