9 mei 2024
Thumbnail voor TUI onthult nieuwe auto’s voor TUI Retail in de kleuren van Curaçao, Aruba en Bonaire

TUI onthult nieuwe auto’s voor TUI Retail in de kleuren van Curaçao, Aruba en Bonaire

DEN HAAG - Vlak voor Pasen kregen de Sales en Service Leads van de TUI reisbureaus een gloednieuwe bedrijfsauto bij Volkswagen dealer Wittebrug in Den Haag. Het ging om een speciale editie van de Volkswagen Up, want de bestickering is geheel in de vakantiesfeer van Curaçao, Aruba en Bonaire.


Omdat het dit jaar om speciale edities gaat van de TUI auto’s, maakte de reisorganisatie daar een feestelijk moment van. Ruim honderd mensen waren aanwezig bij de onthulling van de zestig auto’s en de Sales en Service Leads van de reisbureaus kwamen hun nieuwe leaseauto ophalen.

“Wij bieden een deel van onze medewerkers in de retail een leasecontract aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Dat betekent voor hen dat zij over een auto kunnen beschikken en voor TUI dat we niet alleen aanwezig zijn in het straatbeeld, maar ook op de weg, om zo dicht mogelijk bij onze klanten te zijn”, meldt Suzanne Goossen, Head of Retail TUI Nederland. “Dit jaar stralen de auto’s nog meer vakantie uit in een promotionele samenwerking met de verkeersbureaus van Curaçao, Aruba en Bonaire, zeer belangrijke verre bestemmingen voor TUI. We zijn er enorm trots op dat we onze samenwerking kunnen versterken en deze vakantiebestemmingen nog beter zichtbaar maken, op een hele originele manier.”

Hardwerkende agenten
Volgens Tirso Tromp, Area Director Europe van Aruba Tourism Authority, heeft Aruba in coronatijd niet stilgezeten. “Veel hotels hebben de lockdowns gebruikt om kamers te vernieuwen en om het product te upgraden. Het is hierdoor ook fijn om te zien hoe de afgelopen maanden het aantal toeristen uit Nederland weer is toegenomen. Deze lijn wordt doorgetrokken samen met TUI, om de nieuwe kleurrijke auto’s aan alle hardwerkende agenten te kunnen presenteren.”

Ook Miles Mercera, directeur van Tourism Corporation Bonaire was aanwezig om de auto te onthullen. “Deze samenwerking met TUI is een unieke manier om het kleurrijke karakter van Bonaire over te dragen, de zichtbaarheid van ons eiland vergroten en Caribische flair te geven aan het Nederlandse straatbeeld.”

TUI smile
Na een snelle afhandeling van de formaliteiten en overhandiging van de autosleutel, reden ze in colonne van het terrein af bij Volkswagen dealer Wittebrug in Den Haag, die zelfs vanuit de lucht zichtbaar zijn met de grote TUI smile op het dak.